ο καιρός γαρ εγγύς…

20150112162010_6039_product_box_frontΜε ένα «άρθρο καταπέλτη» (!!!) από αυτά που μόνο ο ίδιος  ξέρει να γράφει, επανήλθε δριμύτερος ο Αρχιμα Αγγελόγλου στο προσωπικό του μπλογκ vasilinos.wordpress.com.

Ο ουάου τίτλος είναι «Ήδη ώρα εξ ύπνου εγερθήναι» (!) και το άρθρο είναι τύπου «παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους»

Απευθύνεται στους ιθύνοντες του «κινήματος» και σε αυστηρό ύφος τους λέει νακάνουν κάτι ή να πάνε για… ύπνο. Διαβάστε το απολαυστικό απόσπασμα:

«Είσθε το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό κίνημα που γεννήθηκε στην Ελλάδα και είσθε «ακινητοποιημένο». ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε. Διαφορετικά, τουλάχιστον «κοιμηθείτε», να ησυχάσουμε. Έχουμε μπουχτίσει να μας ενημερώνετε για «νέα», έχουμε μπουχτίσει να μας ενημερώνετε για…, και δεν σηκώνει ο οργανισμός μας άλλη ενημέρωση και δεν θέλουμε άλλη περιβαλλοντική εκδρομή για να πέσει η… χοληστερίνη μας! (υπάρχουν οι στατίνες και το “becelpro-activ”…)».

Πέραν της γραφικότητας, στη συνέχεια της ανάρτησης ο πάλαι ποτέ «Παπαφλέσσας των Σκουριών» (θυμάστε, ε;), ομολογεί απροκάλυπτα για την στήριξη που έδωσε το «κίνημα» στην σημερινή δημοτική αρχή, καταρρίπτοντας ακόμα μια φορά τους ισχυρισμούς Μίχου (το θυμάστε εκείνο το παλληκάρι;;;….), περί ίσων αποστάσεων, περί εξάλειψης της διχόνοιας και περί προσπαθειών να λυθεί το θέμα… Για να μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

«Κύριοι και κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αριστοτέλη, σας πήραμε από την πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων του αγώνα και σας καταστήσαμε Αρχή, ώστε θεσμικά να μπείτε μπροστά στον αγώνα των κατοίκων. Δεν σας επιλέξαμε εκπροσώπους μας ούτε για τα σκουπίδια ούτε για να μας στέλνετε λογαριασμούς του νερού έτους 2003…, ούτε για να οργανώνετε εκδηλώσεις για το μέλι της Αρναίας και το πόσο προστάτης είναι ο Αριστοτέλης. ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεε. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με αυτούς που σας ψήφισαν και αφήστε τις «βλακείες» της δικτύωσής σας με τα κινήματα του Αμαζονίου (τουλάχιστον μη θεωρείτε εμάς βλάκες και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας). Κάποιοι μήπως θα πρέπει από  τώρα να οργανώνουν έναν συνδυασμό ανιδιοτελών και ακομμάτιστων δημοτών, ώστε τουλάχιστον να υπάρχει στον δήμο μέχρι τις εκλογές εξωθεσμική αντιπολίτευση;»

Πως το λέει ο λαός; Από μικρό κι από τρελό…