ΣΥΡΙΖΑ: ΧΑΡΑΜΑΤΑ … ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ … ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς - Παπαδόπουλος (2Α) καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Πολυτεχνείου πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση (2Δ) , τον  υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Γαβρόγλου  (Α) και τον Νίκο Φίλη (Δ)  , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016. Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις τον εορτασμό των 43 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος (2Α) καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Πολυτεχνείου πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση (2Δ) , τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Γαβρόγλου (Α) και τον Νίκο Φίλη (Δ) , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016. Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις τον εορτασμό των 43 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Επίθεση για ακόμη μια φορά κάνει ο αντιεξουσιαστικός ιστότοπος ΙΣΚΡΑ στην κυβέρνηση με αφορμή την πρωινή κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία της κυβέρνησης στο Πολυτεχνείο. Το φαινόμενο του διαχωρισμού των «μνημονοιακών αριστερών» και των «αριστερών-αριστερών» όσο πάει παίρνει ευρύτερες διαστάσεις, πρωτοστατούσας της ΛΑΕ και ομάδων αριστεριστών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Το κατάντημα είναι πολύ λίγο για να χαρακτηρίσει κάποιος τον εξευτελισμό του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και των μεγαλο-στελεχών του.Χαράματα, ως κλέφτες, έσπευσαν σήμερα Τετάρτη (16/11) να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο οι Βούτσης, Φίλης, Δρίτσας, Γαβρόγλου, Ρήγας και λοιποί καμπαλέρος της χαμερπούς νεοαποικίας με ισχυρή συνοδεία κομματικής περιφρούρησης.

Ο λόγος αυτής της πρωϊνιάτικης κατάθεσης ήταν να αποφύγουν οι νεομνημονιακοί αξιωματούχοι τα κακά συναπαντήματα, αν και πάλι δεν απέφυγαν τα “γιούχα” από τους λιγοστούς νέους και νέες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Πολυτεχνείο.

Την προηγούμενη μέρα οι ίδιοι αυτοί κυβερνο-κομματικοί αξιωματούχοι, καταργώντας το Σύνταγμα και γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις δημοκρατικές λαϊκές ελευθερίες, απαγόρευαν κάθε συνάθροιση και πορεία στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και συνέτρωγαν, λιβανίζοντας τον, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα ενάντια στους διαδηλωτές και την επόμενη, πρωί – πρωί, στεφάνι στους νεκρούς της αμερικανοκίνητης Χούντας και της αμερικανοκρατίας στη χώρα, μια χώρα που έχει καταντήσει σκέτη αποικία.Ποτέ πριν η υποκρισία δεν είχε ξεπεράσει κάθε όριο!   – ΙΣΚΡΑ».