περί ανεκδότων…

igglezi2Θα ήθελα να μεταφέρω μια ανάρτηση από το γνωστό μας τοπικό μπλογκ «Ρεσπέντζα» (http://respentza.blogspot.gr/) με τίτλο «Το ανέκδοτο της ημέρας λέγεται Αικατερίνη Ιγγλέζη!». Ως πηγή το μπλογκ παραπέμπει στην σελιδα του Facebookτου Τάσου Κανταρά, πολιτευτή Χαλκιδικής.

(https://www.facebook.com/kantaras.tasos?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf ).

Ειλικρινά, θέλω να αποφύγω οποιονδήποτε σχολιασμό του δημοσιεύματος, αλλά το θέτω υπόψη των ευφυών αναγνωστών του ιστότοπου.

Τελικά υπάρχουν πολλές αριστερές και μάλιστα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις….

«Καταπίνει τα μνημόνια αμάσητα, συμφωνεί στην συνοπτική εκτέλεση εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών και επαγγελματιών, συμφώνησε με το ξεπούλημα όλης της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, κατάπιε μέχρι τον πάτο την εγκληματική χαβούζα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, αλλά σήμερα ενδιαφέρθηκε και ρώτησε λέει, για μια παράνομη ιδιωτική χαβούζα στην Ορμύλια! Μου το ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ορμύλιας, όταν σήμερα πήγαμε στον εισαγγελέα Χαλκιδικής για το θέμα.

Απολαύστε ευαισθησία της μνημονιακής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής! Η κυρία αντί αυτών των “τεραστίων” διαστάσεων πρωτοβουλιών της, που δεν πείθουν ούτε τους ολίγους παρατρεχάμενους, πρέπει να μας εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση για όλες τις χαβούζες, όχι μόνο για την μία η οποία βέβαια δεν θα λειτουργήσει, γιατί δεν πρέπει να λειτουργήσει! Για όλες! Και για την δικιά της, της Ελντοράντο. Γιατί αποκλειστικά δικιά της, του Αλέξιου και της κυβέρνησης είναι τώρα πια!»

Τι είπατε; Και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί εκλογές… Σίγουρα πάντως, η επένδυση της ΒΑ Χαλκιδικής θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ως προεκλογικό πυροτέχνημα από διαφόρους…