Γενική επίθεση: ίτε παίδες (αριστερών) Ελλήνων

Ξεκινά νέος γύρος διαμάχης, στα πρότυπα του Ελληνικού, όπου οι «οικολόγοι» καθυστέρησαν την εμβληματική επένδυση κάτι χρόνια….

Επιτέλους μια συντονισμένη antigold επίθεση της προκοπής…. Έχουμε την «δημοσιογράφο» Σταυρούλα Πουλημένη στο alterthess, την επανεμφάνιση των «αγανακτισμένων πολιτών» της Χαλκιδικής – 54 αυτή τη φορά, μια συνέντευξη στο Κόκκινο 91,4 – Θεσσαλονίκη του δικηγόρου Χρ. Μπακέλλα, νομικού εκπροσώπου των «κατοίκων της Χαλκιδικής», σχετικό άρθρο στο left.gr, άρθρο στο stokokkino.gr, Εξάλλου, για τo συγκεκριμένο θέμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και Κυριακή Μάλαμα, κατέθεσαν σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Όλοι έχουν πρόβλημα με τον Κοκκινόλακα…

Δεν έχει καμία σημασία που δεκάδες φορές έχουν ανατραπεί όλα τα επιχειρήματα αυτών που αντιτίθενται στην επένδυση ζωής της ΒΑ Χαλκιδικής. Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός: Αφού δεν μπορούν να ματαιώσουν την επένδυση, να την καθυστερήσουν όσο μπορούν… Έτσι διαβάζω το κάτωθι κείμενο, που απευθύνεται βέβαια σε ανθρώπους «IQ ραδικιού», διότι οποιοσδήποτε έχει έστω και παραμικρή σχέση με το θέμα, γελάει μέχρι δακρύων…

«Από την επισκόπηση των πραγματολογικών δεδομένων προκύπτει ότι η εταιρεία, παρά τις υποδείξεις και τις επισημάνσεις των αρμόδιων αρχών και την επιβολή διοικητικών κυρώσεων (πρόστιμα), δεν έχει λάβει άδεια λειτουργίας ΧΥΤΕΑ, αρνείται να συμμορφωθεί παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών και εξακολουθεί να ρυπαίνει και να υποβαθμίζει το περιβάλλον κατά παράβαση των κειμένων διατάξεων και της ΚΥΑ ΕΠΟ. Τούτο σημαίνει ότι η Διοίκηση υποχρεούται να προχωρήσει σε διακοπή της λειτουργίας του ΧΥΤΕΑ στον Κοκκινόλακα έως ότου η εταιρεία συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών και λάβει την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας» αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στη αίτηση των κατοίκων για διακοπή λειτουργίας του χώρου απόθεσης αποβλήτων στον «Κοκκινόλακκα».

Μου αρέσει και η υπόδειξη προς την Διοίκηση, η οποία «υποχρεούται να προχωρήσει σε διακοπή της λειτουργίας του ΧΥΤΕΑ στον Κοκκινόλακα» […] !!!

Αλλά, επειδή πήγα σχολείο, έμαθα πως «Πραγματολογικές παρατηρήσεις / πραγματολογικά στοιχεία, είναι οι παρατηρήσεις, οι μνείες, τα σχόλια που αναφέρονται σε πραγματικά στοιχεία (ιστορικά γεγονότα ή ονόματα, τοπωνύμια κτλ.) ενός λογοτεχνικού κειμένου». Και πως η «πραγματολογία» είναι κλάδος της γλωσσολογίας που μελετά τους τρόπους με τους οποίους το περιβάλλον, γλωσσικό ή εξωγλωσσικό, επιδρά στην ερμηνεία ενός εκφωνήματος.

Τώρα, ποια «πραγματολογικά δεδομένα» επισκόπησαν οι 54 «κάτοικοι της Χαλκιδικής» και προκύπτουν αυτά που περιγράφουν, χρήζει έρευνας…

Όπως έρευνας χρήζει και η αποκάλυψη του συντάκτη του κειμένου… Κρίμα να χάνονται τέτοια ταλέντα μέσα στην ανωνυμία του πλήθους…

[Πηγή φωτό: www. in2life.gr]