Κοίτα ποιος μιλάει

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο θέλει να επιδοτήσει με δημόσιο χρήμα τις εξορυκτικές δραστηριότητες της “El Dorado Gold”.

Προφανώς η λύση για τον κο Τσίπρα θα ήταν να βγει ο νέος αναπτυξιακός, αλλά να έχει μια διάταξη που να λέει πως οι εταιρείες οι οποίες ήταν «κόκκινη γραμμή» για τον ΣΥΡΙΖΑ στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του, να εξαιρούνται… 

Όσο για την αιτιολόγηση όλων αυτών, να τι είχε να πει ο πρώην πρωθυπουργός:

«Θέλουν να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς πόρους της χώρας και να εξάγουν το υλικό στο εξωτερικό και εμείς να τους επιδοτούμε κιόλας, ε, αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία…» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ξεπερνούν κάθε φαντασία οι φωτογραφικές επιδοτήσεις σε μη παραγωγικούς κλάδους, όπου όμως έχουν το προνόμιο να δραστηριοποιούνται επιχειρηματίες φιλικά προσκείμενοι στη ΝΔ. Μήπως είναι η ίδια ακριβώς πρακτική των κουμπάρων και των φίλων, που μας οδήγησε στη κρίση πριν το 2009»;

Τολμάει ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για κουμπάρους και φίλους;;;!!! Και ποιο 2009; Τι σχέση έχει ο Μητσοτάκης με το 2009; Επειδή είναι στο ίδιο κόμμα; Για τώρα μιλάμε…. 2019!!!

(Πως τον έλεγαν εκείνον τον συριζαίο που θέλανε να του δώσουν κανάλι με εγγύηση κάτι βοσκοτόπια; Καλογρίτσα; Και ποιανού φίλος ήταν εκείνος ο ανεκδιήγητος αγράμματος «σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού», ο Καρανίκας; )

Ούτε σε… «λαϊκή απογευματινή» τόσος λαϊκισμός…