Υπουργείο μόνο πράσινης ενέργειας;;

Είναι δυνατόν, τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να πλασάρει οικόπεδα για εξόρυξη ορυκτών καυσίμων, υφυπουργός του Υπουργείου Ενέργειας να αντιτίθεται δημοσίως στην εξόρυξη υδρογονανθράκων και μάλιστα να … παρακινεί και τον αναπληρωτή Υπουργό του υπουργείου του να κάνει το ίδιο; ΝΑΙ! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!

Τη δυσφορία του , λοιπόν, για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων επαναδιατύπωσε, μεταξύ άλλων, κατά τον χαιρετισμό του ο υφυπουργός ΠΕΝ, Γ. Δημαράς, στην παρουσίαση της Έκθεσης Κατάστασης Περιβάλλοντος από το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ), σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Προηγουμένως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ολόκληρο τον πλανήτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «χάσαμε την μπάλα» και εξηγώντας πως «δεν υπάρχει πια αυτορρύθμιση του συστήματος. Κι ό,τι στο περιβάλλον δεν αυτορυθμίζεται, καταρρέει».

«Παραμένω αντίθετος στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων. Δεν μας ταιριάζει αυτή η πολιτική. Όχι μόνο για οικολογικούς λόγους, αλλά και για μακροοικονομικούς. Καλώ την κυβέρνηση, τον συνάδελφό μου, αν. υπουργό, να αλλάξουμε πολιτική. Καμία άλλη τέτοια σύμβαση» κατέληξε ο υφυπουργός ΠΕΝ.

Πως το βλέπετε; Κωμωδία, ε;