η αυγή του…σκότους

pyrros«Κατηγορούν τον Πύρρο Δήμα γιατί είχε διαφορετική πολιτική άποψη οι αριστεροί της Αυγής που έχουν τιμή τους και καμάρι τους και … “κορώνα στο κεφάλι τους” τον Καμένο, τον Τέρενς Κουίκ και τη Χρυσωβελώνη…»

Η καλύτερη απάντησηστους λιβελλογράφους της ΑΥΓΗΣ σχετικά με την απίστευτη επίθεση της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του αγαπητού από όλους εμβληματικού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, έρχεται από ένα έντυπο που αρχικά ήταν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι που το …γλυκό χάλασε… Μιλάω για το Ποντίκι. Διαβάστε το άρθρο του Ξενοφώντα Μπρουντζάκη «Η ΑΥΓΗ  του σκότους» από τον ιστότοποhttp://www.topontiki.gr/, που αναρτήθηκε στις 19/8/2016 και συμφωνήστε μαζί του… Τουλάχιστον εμείς συμφωνούμε απόλυτα και επαυξάνουμε!

«”Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας”. Αυτή την αρχή εφαρμόζουν οι σταλινικοί της Αυγής. Λερώνουν όποιον δεν είναι μαζί τους, όποιος κι αν είναι αυτός, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά του, όσο σημαντική κι αν είναι η σταδιοδρομία του. Γι αυτούς υπάρχουν μόνο τα κομματικά χοιρίδια, οι ιδεοληπτικοί παράφρονες της βαρύγδουπα εκπεσούσηςκουμουνιστικής ιδεολογίας  που άφησε πίσω της ερειπωμένες κοινωνίες και τόνους ανθρώπινης δυστυχίας. Αυτά τα φασιστικά σταγονίδια που παριστάνουν τους φανατικούς μουτζαχεντίν, τους ιεροκήρυκες της σωτηρίας του κόσμου, επιτίθενται στον Πύρρο Δήμα  μόνο και μόνο γιατί δεν είναι ίδιος με αυτούς και είναι χρυσός, αδαμάντινος και σπάνιος. Αυτό μισούν οι έρποντες σκώληκες του ολοκληρωτισμού που απεχθάνονται την άλλη άποψη, το διαφορετικό και τη δημοκρατία. Κατηγορούν τον Πύρρο γιατί είχε διαφορετική πολιτική άποψη οι αριστεροί της Αυγής που έχουν τιμή τους και καμάρι τους και … «κορώνα στο κεφάλι τους» τον Καμένο, τον Τέρενς Κουίκ και τη Χρυσωβελώνη. Και τα σταλινικά απομεινάρια δεν ντρέπονται, δεν ερυθριούν οι κόκκινοι Χμερ της Αυγής, αυτοί που υπέγραψαν τα απεχθέστερα των μνημονίων, έκαναν τις πιο ατιμωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, έριξαν στα τάρταρα τον κατώτατο μισθό, ξεπούλησαν τον δημόσιο πλούτο δεκάδες φορές λιγότερο από ότι οι Σαμαροβενιζέλοι, διέλυσαν την οικονομία, διέπραξαν κυβερνητικά εγκλήματα και έκαναν αποτυχημένες απόπειρες πραξικοπήματος… 

Τους «κάθισε» τώρα ο Πύρρος Δήμας,  σ’ αυτούς που ανέδειξαν την Μέρκελ και τον Σοϊμπλε στον καλύτερο σύμμαχό τους, γαβγίζοντας τις επιταγές τους σαν πιστά σκυλάκια, προκειμένου να παραμείνουν στους θώκους της εξουσίας, την μοναδική αξία που αναγνωρίζουν. Αυτοί οι ψεύτες, οι πολιτικοί απατεώνες που όμοιούς τους  δεν έχει αναδείξει η ελληνική ιστορία κόπτονται για τον Πύρρο Δήμα, τον ξεχωριστό, τον τετράκις  Ολυμπιονίκη, τον υπέροχο άνθρωπο που ξεκίνησε με τα πόδια από την Αλβανία του Χότζα (το καθέτως που ονειρεύτηκαν και υποστήριξαν οι κατά καιρούς  Καρτεροί) προκειμένου να πραγματοποιήσει το όραμα μιας καλύτερης ζωής.

Αυτοί οι ασήμαντοι μύκητες που τρέφονται από την μούχλα του κομματικού φανατισμού και αναπτύσσονται  στα κομματικά εκτροφεία, μισούν την αριστεία, τις σπουδαίες επιδόσεις, το ξεχωριστό…  Ιδεολογία τους είναι η ισοπέδωση, το μικρό, το ασήμαντο, το χαμερπές, το ελεγχόμενο. Μισούν τους  πολίτες και τον πολιτισμό.  Εκτός κομματικής γραμμής, στον αέρα της  ελευθερίας, νιώθουν αποπληξία, αδυνατούν να υπάρξουν. Υπομένουν Καρτερικά το σκοτάδι και τον ζόφο του ολοκληρωτισμού που έχουν μέσα τους…».