από ξένο και εθελοντή antigold μαθαίνεις και καμιά αλήθεια…

002 stratoniΗ παραλία του Στρατωνίου με τις ξαπλώστρες, όπως δεν πρόλαβε να τις χαρεί η antigold ακτιβίστρια της ΜΚΟ “Catapa”

Το έχουμε επισημάνει στο παρελθόν και θα το επισημάνουμε ξανά.

Οι… εθελοντές επι πληρωμή της Βελγικής ΜΚΟ “Catapa”, εν τη ρύμη του γραπτού λόγου, τους ξεφεύγει καμιά φορά και η αλήθεια, σε αντίθεση με τους Έλληνες ομολόγους που έχουν πάρει οριστικό και αμετάκλητο διαζύγιο μ’ αυτή.

Αφορμή γι’ αυτή την επισήμανση μας έδωσε το ρεπορτάζ μιας ξένης “εθελόντριας”, η οποία βρέθηκε εδώ με αφορμή το δεκαήμερο κάμπινγκ τον “NoBorder” στο ΑΠΘ και δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο της Βελγικής ΜΚΟ και συν τοις άλλοις επισκέφτηκε και την περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής.

Η επαγγελματίας ακτιβίστρια, όπως γράφει, πήγε την Ιερισσό και επιστρέφοντας για Θεσσαλονίκη κατέβηκε από το λεωφορείο στη στάση που έκανε στο Στρατώνι για να το δεί από κοντά.

Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν “η μυρωδιά της βουκαμβίλιας, της ελιάς, αλλά και οι άδειες ξαπλώστρες στην παραλία του Στρατωνίου”, ενώ ή ίδια ομολογεί ότι πήγε πρωί… !!!ΡΕΠΟΡΤΑΖ CATAPA GIA STRATONI

Το κομμάτι από το ρεπορτάζ της “εθελόντριας” που αναφέρεται στο Στρατώνι

Με μια ισχυρή δόση τρολιάς, αυτό το πρωινό σκηνικό γράφει η εθελόντρια ότι της θύμισε “πόλη φάντασμα από ταινία γουέστερν”…(!!!??), ενώ στο twitter το antigoldgr.org πήρε αφορμή για νέα τρελά ψέματα. Έκαστος στο είδος του και το antigoldgr.org στα ψέματα και τις εμπαθείς ραδιουργίες του.PAPATZILIKIA ANTIGOLD ME STRATONI

Antigoldgr.org =παραπλάνηση και ψέμα

Προφανώς και η χειραγωγημένη φαντασία της ξένης ακτιβίστριας απογοητεύτηκε από την τελείως πραγματικότητα που επικρατεί όχι μόνο στο Στρατώνι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Μαδεμοχωρίων, καθώς οι τοξικές χαβούζες που ονειρεύονται ή παρακαλούν να υπάρξουν, για να έχουν λόγο ύπαρξης σαν επαγγελματίες που είναι κινδυνολόγοι, υφίστανται μόνο στο νοσηρό μυαλό τους και πουθενά αλλού.

Το γεγονός πως, η “αλληλέγγυα” περιέγραψε μέρος της φυσικής ομορφιάς (βουκαμβίλιες και ελιές) του χωριού καταδεικνύει, ότι ούτε τα antigold φαντάσματα που ποδηγετούν τον υπαλληλικό κόσμο των ΜΚΟ μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Μπράβο της! Είναι σε πολύ καλό δρόμο και να γνωρίζει ότι είναι ΠΆΝΤΑ ευπρόσδεκτη στο Στρατώνι όλες τις ώρες, όχι μόνο τις πρωινές, για να γνωρίσει τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τη ζωή του χωριού, που ουδεμία σχέση έχει με όσα τους έχουν πεί οι κομπλεξικοί φίλοι της από την Ελλάδα.

Το “γουέστερν” και τα “φαντάσματα”, που ψάχνει η ακτιβίστρια είναι αλλού! Αν δεν το βλέπει στον μικρόκοσμο που κυκλοφορεί είναι δικό της θέμα! Εμείς από την πλευρά μας θα της δώσουμε μια μικρή γεύση από Στρατώνι, στο βίντεο εδώ.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 11/8/2016]

 

 

]