χάσαμε το καλύτερο πρωταπριλιάτικο (;)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗΠαρασυρμένοι από την τρέχουσα επικαιρότητα χάσαμε μια από τις καλύτερες Πρωταπριλιάτικες αναρτήσεις… Ζητούμε συγνώμη και την αναδημοσιεύουμε, έστω και αργά… Το διαβάσαμε στο sithonianews.blogspot, με την υποσημείωση πως αναρτήθηκε στις 1/4/2016 από τον blogger  CHALKIDIKI LIFE.

«Πανικός στην Κυβέρνηση. Ανεξαρτητοποιείται η Βουλευτής κ. Ιγγλέζη αγανακτισμένη από την κολωτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της εξόρυξης.

Την αμετάκλητη απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί εξέφρασε χθες το Βράδυ προς την Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Χαλκιδικής Ιγγλέζη γνωστή για τους ανένδοτους αγώνες ενάντια της Ελληνικός Χρυσός. Εκνευρισμένο στέλεχος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ της είπε ωμά .. τα μεταλλεία μας έφεραν ψήφους , ωφεληθήκαμε όλοι καλύτερα να παραιτηθείς.

Η ίδία όμως έχει πάρει την απόφαση να μην παραιτηθεί τιμώντας τους ψήφους των συμπατριωτών της που την έφεραν στο κοινοβούλιο.

Η κ. Βουλευτής από πληροφορίες του στενού της περιβάλλοντος δεν μπορεί να κοιμηθεί τον τελευταίο δίμηνο (όπως αρκετοί στο κόμμα) ,  την καταδιώκουν οι Ερινύες για την κολωτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των μεταλλείων , ενώ εκκρεμούν δικαστήρια κατα συμπατριωτών της για τους οποίους τρέχουν και δεν φθάνουν οργανώσεις κατά της εξόρυξης να μαζέψουν χρήματα για τα δικαστικά έξοδα.  Οι απανωτές υπογραφές των αδειοδοτήσεων και η χθεσινή χείρα φιλίας προς την πλευρά της Eldorado του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Π. Σκουρλέτη καθιστούν την απόφασή της αμετάκλητη και όπως δηλώνει το στενό περιβάλλον  …αρχίζει νέο δυναμικό αγώνα που μπορεί να φθάσει και μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης.

Σήμερα η αίτηση προς τον Πρόεδρο της Βουλής εκτός απροόπτου!!»