ο μίστερ αντιγκόλντ επί σκηνής!!!

5isucai-CPA-002Τόλης Παπαγεωργίου: «Δεν τους ξέρω, [αυτούς που έκαψαν τις Σκουριές], αλλά μακάρι να τους ήξερα, και όταν τελειώσουν όλα αυτά να τους βρω και να τους πω πόση μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν»!!!

Είδαμε και την πολυαναμενόμενη εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» του Βεργίνα TV με τον κο Παπαγεωργίου από τη μία και τους κ.κ. Χατζή και Βασιλειάδη από την άλλη. Όπως περιμέναμε, εμείς που ασχολούμαστε με το θέμα δεν βγήκαμε σοφότεροι από την ωριαία και βάλε αυτή διαδικασία, αφού από τη μία είχαμε το μονότονο antigolg παραμύθι και από την άλλη τη φωνή της λογικής, αλλά σίγουρα επιβεβαιώσαμε για ακόμη μια φορά την κενότητα και την φιλαρέσκεια του κου Παπαγεωργίου, ο οποίος δήλωσε περήφανα πως ήταν ένας «από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πολυτελών οικιών στην περιοχή και στην Θεσσαλονίκη», έφτιαξε μεγάλη περιουσία και σε αυτή στηρίζει τον «αγώνα» του κατά της επένδυσης(!) Επίσης, γελάσαμε πολύ… Ο κος Παπαγεωργίου μας χάρισε αλησμόνητες ατάκες, στις οποίες θα επανέλθουμε, αλλά η κορυφαία ήταν όταν ερωτηθείς αν γνωρίζει τους κουκουλοφόρους που έκαναν την καταδρομική εμπρηστική επιδρομή στις Σκουριές το 2013 είπε: «Δεν τους ξέρω, και μακάρι να τους ήξερα, και όταν τελειώσουν όλα αυτά να τους βρώ και να τους πω πόση μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν»!!!

Μάθαμε και πως ο κος Παπαγεωργίου «δεν έχει καμία σχέση με την κα Ιγγλέζη» (!!!)

Ο παρουσιαστής κος Καλόγερος, απολαυστικός, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προσφωνεί τον Τόλη «Mr. Antigold»!!! Μόνο και γι’ αυτό άξιζε η ωριαία τηλεθέαση της εκπομπής… Και μας απείλησε πως σε άλλη εκπομπή θα φέρει και τον δήμαρχο Ζουμπά… Άντε, γιατί όσο πάμε γελάμε και σπανιότερα…