αγγελόγλου κατά συριζα

1Τα επιχειρήματα στέρεψαν και άρχισαν οι θεωρίες συνομωσίες… Όπως είναι γνωστό ο Αρχιμα. Αγγελόγλου είναι πρώτος σε θεωρίες συνομωσίες… Ακούστε τι σκέφτηκε:

Επειδή λέει κάποτε η Ελληνικός Χρυσός είχε χορηγήσει κάτι λάστιχα σε αυτοκίνητα της αστυνομίας Χαλκιδικής, αυτό είναι διαπλοκή(!!!) και η αστυνομία κατασκευάζει φακέλους και κατηγορεί τους «αγωνιστές» του «κινήματος»!… Κατά λέξη γράφει:

«Τα σώματα ασφαλείας κατασκεύασαν με φανταστικές υπόνοιες, δομημένες πάνω στη συνειδητή διαστροφή της αλήθειας, ως δήθεν αρχηγό της «εγκληματικής οργάνωσης», τον Πρόεδρο του Μεταλλευτικού Παρατηρητηρίου, κ. Παπαγεωργίου, και «μέλη της» τους τίμιους και φιλότιμους κατοίκους, που αγωνίζονται με πείσμα κατά της διαφθοράς.»

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, αποστράτευσε τον κο Ριζάκη, πρώην Αστυνομικό Υποδ/ντή της Γενικής Δ/νσης Πολυγύρου, επειδή κατέθεσε υπέρ του Τόλη!!!

Λέει κι άλλα, που με μεγάλη υπερηφάνεια αναπαράγει ο ίδιος ο Τόλης στο antigold.org, αλλά το στίγμα της ανάρτησης, και η σημαντική στροφή του «κινήματος» τώρα τελευταία, είναι η επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «που δεν κάνει κάτι να διώξει τα μεταλλεία»! Προσέξτε το κείμενο του Αγγελόγλου:

«[…] Όσοι συνεχίζετε να ελπίζετε στον ΣΥΡΙΖΑ, τι δεν καταλαβαίνετε; Έρχεται ο Δ/ντης της Eldorado στην Αθήνα και ανακοινώνει ότι σταματά τις εργασίες στις Σκουριές και ο αρμόδιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι βασική προϋπόθεση για διάλογο, είναι να αρχίσουν αμέσως οι εργασίες στις Σκουριές. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ανακοινώνει ο υπουργός ότι τον Μάρτιο θα λάβει απόφαση για το τι θα γίνει με την εταιρεία και ήδη ακούγεται ότι τον Μάρτιο προβλέπεται να πάμε σε εκλογές. Τι δεν καταλαβαίνετε; […] Είναι πράγμα απίστευτο, οι χορηγούμενοι αστυνομικοί της ασφάλειας να κατασκευάζουν δικογραφίες κατά των κατοίκων. Είδατε εσείς τον ΣΥΡΙΖΑ να δίνει εντολή να ερευνηθεί ποια σώματα ασφαλείας δέχονται λεφτά; Πόσα; Ποιοι; Γιατί; Αν είναι δυνατόν, οι χορηγούμενοι αστυνομικοί με χρήματα της εταιρείας και με υλικοτεχνική χορηγία, να μπορούν ταυτόχρονα να είναι μηνυτές των κατοίκων και μάρτυρες κατηγορίας; Τόση διαφθορά τελικά; Δεν τον ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ να βγουν στο φως κάποια πράγματα, ώστε να βοηθηθούν οι εκατοντάδες κατηγορούμενοι δημότες μας; Αφήνει στη θέση τους όσους κατασκεύασαν τις δικογραφίες  και στέλνει στο σπίτι του τον μοναδικό αξιωματικό αστυνομικό κ. Μιχ. Ριζάκη, που πήγε κόντρα στο διεφθαρμένο σύστημα και είναι μάρτυς υπεράσπισης των κατηγορούμενων κατοίκων; Τέλος πάντων, τι δεν καταλαβαίνετε; Αν η κυβέρνηση δεν θέλει να πράξει ούτε το ελάχιστο, τότε γιατί συνεχίζετε να τρέφετε αυταπάτες και να ελπίζετε;»

Να ενημερώσω τον γέροντα, πως αν οι antigold φίλοι του συνεχίζουν να τρέφουν αυταπάτες και ελπίδες για τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον θα είναι οι τελευταίοι Έλληνες που το κάνουν αυτό… Όλοι οι άλλοι έχουμε εγκαταλείψει την ελπίδα εδώ και μήνες… Και περιμένουμε απλά να αλλάξει η σελίδα…