ο γκλέτσος κι η εξόρυξη…

gletsos_701953628

Την ευκαιρία να αποκτήσει ιδία άποψη για τα προβλήματα της ακριτικής Θράκης, αλλά και να ενημερωθεί σχετικά από τους θεσμικούς φορείς της περιοχής, είχε ο επικεφαλής του νεοσύστατου πολιτικού φορέα, με το όνομα «Τελεία», κ. Απόστολος Γκλέτσος, στη διάρκεια της περιοδείας αστραπή , που έκανε την Πέμπτη στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης. Στις σύντομες δηλώσεις του, ο κ. Γκλέτσος σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ανέπτυξε τους στόχους του νεοσύστατου κόμματος, του οποίου ηγείται, ενώ αναφερόμενος στις εντυπώσεις, που του προκάλεσε η επίσκεψή του στη Θράκη, αποκάλυψε ότι είναι «γνώστης του ζητήματος που αφορά στις εξορύξεις χρυσού»… Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Άκουσα επίσης για την εξόρυξη χρυσού, που είναι περιβαλλοντικά επικίνδυνη, για την οποία είχα ενημερωθεί προτού έρθω εδώ. Και λέω όχι βεβαίως, γιατί πρώτα είναι η ανθρώπινη ζωή, πρώτα είναι η ανθρώπινη υγεία και μετά, όταν η τεχνολογία το επιτρέπει, ενδεχομένως».

Κάπου το άκουσε ο άνθρωπος…  Τόλη μου, (μπορώ να σε λέω Τόλη, Απόστολε;) μήπως έχεις ακούσει και αυτό που λέγεται «σφαιρική ενημέρωση»;

[ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, 20/12/2014]