πορεία VIP’s….εεεελα!

 

pouli-karamouza

Η «Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου» στέλνει ονομαστική πρόσκληση σε επώνυμους για συμμετοχή στην Πορεία στις Σκουριές. Στην πρόσκληση (δες εδώ), αναφέρεται πως «δεν ψάχνουμε κάποιον άλλο να μεταφέρουμε την ευθύνη, αλλά κάποιον να ανεβούμε ΜΑΖΙ στο βουνό. […] Εκεί θα βρείτε όλους εμάς που συνεχίζουμε ακόμη και κάτω από την πίεση της πολιτικής πραγματικότητας, να αγωνιζόμαστε, να επιθυμούμε και να διεκδικούμε την σωτηρία του τόπου μας, την αλλαγή, και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε δέσμευση αορίστου χρόνου».

Ανάμεσα στους αποδέκτες της επιστολής περιλαμβάνονται ο Ευρωβουλευτής Κατρούγκαλος, Γεώργιος, η Βουλευτής Ιγγλέζη Κατερίνα, ο Περιφερειάρχης (!) Τζιτζικώστας Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ιωάννης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Μπόλαρης Μάρκος, Τόσκας Λάζαρος, Αγαπητός Αθανάσιος και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Να σημειώσουμε πως στην Κατερίνα και στον Λάζαρο δεν χρειαζόταν να στείλετε, παιδιά. Επίσης, επειδή τους ξεχάσατε, προλαβαίνετε να στείλετε ακόμα και στον Μπάτμαν, τον Σούπερ Γκούφη και τον Ρομπέν των Δασών… Αν θυμηθούμε κι άλλους προστάτες των αναξιοπαθούντων θα σας ειδοποιήσουμε…