το antigold.gr αδειάζει τον μίχο

1623190_10204269593725179_4832381273049620984_n

Πρωτοφανές άδειασμα του Μίχου και των θέσεών του επιχειρεί με ανάρτησή του το antigold.gr! Αφού επιχειρηματολογεί (δια της μεθόδου της μπουρδολογίας) υπερ του ότι οι εκλογές στον δήμο Αριστοτέλη ήταν δημοψήφισμα, κουνάει και το δάκτυλο απειλητικά στον Μίχο διότι «πριν την ανάδειξή του ως υποψηφίου με απευθείας εκλογή από τους δημότες, ο κ. Μίχος αποδέχθηκε και υπέγραψε τη Διακήρυξη Αρχών και Στόχων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Αριστοτέλη, σύμφωνα με την οποία, στόχοι της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία είναι: – να αποτρέψουμε την εγκατάσταση και λειτουργία της μεταλλείας και μεταλλουργίας χρυσού-χαλκού στις Σκουριές και τις άλλες θέσεις της περιοχής…».

Τι γίνεται λοιπόν; Ψηφίσαμε έναν δήμαρχο δέσμιο του κονκλάβιου της Ιερισσού, που θέλει «Γαλατικό χωριό να γίνει όλη η Ελλάδα;»

Δείτε και την μπουρδοεπιχειρηματολογία περί δημοψηφίσματος:

«Στις 19 Μαΐου, την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών που τον ανέδειξαν νέο Δήμαρχο Αριστοτέλη στη θέση του κ. Πάχτα, ο κ. Γιάννης Μίχος δήλωσε στο ραδιόφωνο stokokkino.gr:

“Οι εκλογές δεν ήταν δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Ήταν ένα δημοψήφισμα για την ενότητα των κατοίκων”.

Διακηρυγμένος στόχος του νέου Δημάρχου είναι η ενότητα του Δήμου, που βέβαια είναι διακαής πόθος του συνόλου των κατοίκων αυτής της πολύπαθης περιοχής που έχει οδηγηθεί σε ακραίο διχασμό από τις μεθοδεύσεις Πάχτα-εταιρείας-κυβέρνησης για την επιβολή ενός κολοσσιαίου και ανεπιθύμητου μεταλλευτικού έργου. Ωστόσο, ο δημοψηφισματικός χαρακτήρας μιας εκλογικής αναμέτρησης δεν εξαρτάται από την πρόθεση ή τη βούληση κανενός υποψηφίου. Εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την πρόθεση και τα κίνητρα των πολιτών που ψήφισαν τον έναν ή τον άλλο συνδυασμό και κατά την άποψή μας, η εκλογική διαδικασία στο συγκεκριμένο Δήμο είχε ΣΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ».

Ποιος εγκέφαλος τα σκέφτεται όλα αυτά;