το όνειρο του ομότιμου

images

Ο γνωστός λογοτέχνης-ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας Σαράντης Δημητριάδης, είδε ένα όνειρο και θεώρησε πρέπον να το δημοσιεύσει στο antigold.org, το οποίο με χαρά μας βλέπουμε να επαναδραστηριοποιείται, και να μας προσφέρει και πάλι υλικό προς σχολιασμό…

Εμείς πάντως από την μεριά μας ΔΥΟ (2) νοματαίους ξέρουμε που ξεκίνησαν το λόγο τους με το «Χτες βράδυ είδα ένα όνειρο»: Τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στον περίφημο λόγο του στις 28 Αυγούστου 1963 και τον Σαράντη Δημητριάδη στην ανάρτησή του στο antigold.gr….

Η ανάρτηση συνεχίζει  «Πάλευαν λέει δυό στρατοί φαντάσματα. Ο ένας μικρός, πέντε καμένα οχήματα όλα κι όλα. Ο άλλος τεράστιος, ατέλειωτες σειρές κομμένων κορμών δέντρων. Οι δυο στρατοί είχαν πάρει ανθρώπινη μορφή και λαλιά. Φώναζαν τα καμένα οχήματακαι συνεχίζει έτσι παραληρηματικά… Μην σας κουράσουμε, διαβάστε τη εδώ (να ανεβάσουμε και λίγο την επισκεψιμότητα του Παρατηρητηρίου).

Για τον γραφικό ομότιμο, έχουμε μια συμβουλή: Το βράδυ μην τρώει πολλά τσιγαριστά γιατί όσο πάει θα έχει και χειρότερα όνειρα… Και θα αναφωνεί όπως και ο γνωστός αοιδός Παντελής Παντελίδης, «Μη με ξυπνάτε, όνειρο ζω…»