πάμε αυτοψία;

Οι Σκουριές έχουν γίνει «προορισμός» πλέον. Νέα μόδα, οι αυτοψίες. Για να καταλάβετε τι είναι αυτό, είμαι εγώ ας πούμε πολιτικός και θέλω πάλι να βγει το όνομά μου στις εφημερίδες, να μην με ξεχνάνε και οι ψηφοφόροι… Παίρνω ένα σάντουιτς και το παγουρίνο μου και ανεβαίνω στον Κάκαβο. Ανταλλάσσω φονικές ματιές με τους σεκιούριτι, κάνω μια γρήγορη περατζάδα, και γυρνάω σπίτι μου. Από εκεί στέλνω δελτίο τύπου στις φίλια προσκείμενες εφημερίδες και τα μπλογκ, διότι ξέρω ότι οι υπόλοιπες δεν πρόκειται να ασχοληθούν και πετάω μια μπαρούφα του στυλ «σκίστηκε η καρδιά μου από την περιβαλλοντική καταστροφή που αντίκρυσα…» ή κάτι παρόμοιο… Αυτό είναι αυτοψία.

Όπως μας πληροφορεί η έγκυρη και αμερόληπτη Εφημερίδα των Συντακτών, προχθές πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή ο πολιτικός μηχανικός Λάζαρος Τόσκας (ποιος είναι αυτός;)

toskato

 

 

 

 

 

 

 

 

και χθες η κα Ιγγλέση (καιρό είχε να φανεί)

iggg

και ο ορυκτολόγος Γιάννης Βεργίνης (και αυτός ποιος είναι;). Ο πρώτος διαπίστωσε ότι το οικόπεδο των 200 στρεμμάτων δεν είναι «άρτιο και οικοδομήσιμο»(!!!) και η κα Ιγγλέση δήλωσε ότι «το εργοστάσιο δεν μπορεί να πάει άδεια λόγω υψομέτρου (sic !!!)». Δηλαδή επειδή βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο; Τώρα ποιος δεν ομιλεί την ελληνικήν; Η Ιγγλέζη, ο συντάκτης του δελτίου τύπου ή ο αρθρογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών;