η ιγγλέζη συνήγορος των ευρωπαίων αντεξουσιαστών;;;

unnamed

«Δελτίο Τύπου

Ιερισσός, 4 [sic] Αυγούστου 2015

Χθες μετά την λήξη του 10ημέρου κάμπινγκ στις Σκουριές μερίδα αγωνιστών του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, πραγματοποίησε καθιστική διαμαρτυρία στην περιοχή των Σκουριών όπου η καναδική εταιρεία El dorado gold εξακολουθεί να καταστρέφει το βουνό.

Για ακόμα μία φορά ο η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν αδικαιολόγητα ισχυρή .Θα έλεγε κανείς ότι  σκοπός ήταν περισσότερο η τρομοκράτηση και η ”εξόφθαλμη” στήριξη στην εταιρεία, παρά η διαφύλαξη της ειρήνης στο χώρο των Σκουριών. Οι συλλήψεις 5 συναγωνιστών είχαν στόχο την τρομοκράτηση του κινήματος. Οι κοινωνικοί αγώνες όμως δεν τρομοκρατούνται αλλά ούτε και σιωπούν. Ιγγλέζη Κατερίνα  – Βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής»

Αυτή η απίστευτη δήλωση διανεμήθηκε από το γραφείο της κας Ιγγλέζη, και όποιος έζησε τα σημερινά γεγονότα, δεν πιστεύει στα μάτια του!!!

Οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν στον τόπο μας το κατακάθι των ευρωπαίων ακτιβιστών, επαγγελματίες μπαχαλάκηδες από κάθε γωνιά της ηπείρου, θέλουν και να τους υπερασπιστούν για τα εξόφθαλμα επεισόδια που δημιούργησαν. Επιδοτούμενοι ταραξίες, εφοδιασμένοι με ολόιδιες αντιασφυξιογόνες μάσκες, σφεντόνες και βόμβες μολότοφ ανέβηκαν στο βουνό για έναν και μόνο λόγο: Να δημιουργήσουν ένταση… Και τα κατάφεραν… Για λίγο τα ΜΜΕ νόμιζαν ότι τα επεισόδια τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι(!) όπως ειπώθηκε από μερικά μπλογκ και site. Είδαμε όμως όλοι (δείτε βίντεο εδώ) ποιοι και με ποιο τρόπο έκαναν το βουνό πεδίο μάχης. Το δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε για 75 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 65, λέει, ήταν αλλοδαποί!!!

Η κα Ιγγλέζη είναι απελπισμένη, το καταλαβαίνουμε, διότι έρχονται εκλογές, και αν εξαιρέσει κανείς τους στενούς της κομματικούς φίλους, δεν πρόκειται να την ξαναψηφίσει κανείς… Όσο και να διαφημίσει το τεράστιο «έργο της», δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ (εκτός από το δώρο που της έκανε ο Σκουρλέτης και ο Τσίπρας να κλείσουν τις Σκουριές μπας και τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι), δεν πείθει πλέον κανέναν… Ακόμα και τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Ε. Χαλκιδικής που παραιτηθήκαν, παραδέχθηκαν στην επιστολή παραίτησης, πως η παύση εργασιών στις Σκουριές είναι προεκλογικό παιχνιδάκι…