η κατερίνα το ήξερε..και το ΣτΕ είναι κατευθυνόμενο! (κατά τους antigold…)

DCIM100MEDIA

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ», ε… συγνώμη, την «Εφημερίδα των Συντακτών» εννοούσα, αναμενόμενη χαρακτηρίζει την απόφαση του ΣτΕ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κατερίνα Ιγγλέζη. «Ήταν εμφανές ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο από την προηγούμενη απόφαση. Η χρονική συγκυΚατερίνα Ιγγλέζηρία είναι τουλάχιστον περίεργη 32 ολόκληρους μήνες μετά την πρώτη απόφαση αμέσως μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του υπουργού κ. Λαφαζάνη ότι η κυβέρνηση αντιτίθεται σ’ αυτό το “επενδυτικό” σχέδιο».

«Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η στιγμή» δηλώνει στην Εφ. Συν. ο νομικός κ. Μπάλιας, που έχει αναλάβει την τρίτη προσφυγή των κατοίκων, η απόφαση για την οποία δεν έχει ακόμα εκδοθεί. «Η απόφαση δίνει σήμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος ότι οι δικαστές έχουν επιλέξει πλευρά. Πρόκειται για καθαρά πολιτική παρέμβαση του ΣτΕ υπέρ της επένδυσης».

Κε Μπάλια, πρέπει να δικαιολογήσετε τα χρήματα που παίρνεται για τις προσφυγές, αλλά να προσέχουμε και τι λέμε, ε; Και σε τελική ανάλυση, αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στους θεσμούς της δικαιοσύνης, γιατί υποβάλλετε προσφυγές στο ΣτΕ; Μήπως κάποια απ’ όλες περάσει; Και τότε θα έχει δίκιο το ΣτΕ, που κατά τα λεγόμενά σας «έχει επιλέξει πλευρές και παρεμβαίνει υπέρ τηε επέμβασης;»… Η κα Ιγγλέζη είναι βουλευτής και πρέπει να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους της, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει, έτσι-κι έτσι πολλοί είναι αυτοί που δεν την παίρνουν στα σοβαρά πλέον… Εσείς ως νομικός όμως; Τα λέτε αντιστοίχως για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας;  Έλλειμμα σοβαρότητας διακρίνω…