ουάου!!!!

0

Όπως θα έλεγε και ο υπουργός οικονομικών, ο κος Ζουμπάς έδωσε μια «ουάου» συνέντευξη στον «αντικειμενικό» δημοσιογράφο Γλύκο του super TV, ο οποίος μας έδωσε και νέα είδηση, πως η Ελληνικός Χρυσός θα χρησιμοποιήσει τις Σκουριές ως μέσω διαπραγμάτευσης για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το έργο της Ολυμπιάδας, «όπου έχει βρει νέο κοίτασμα (!!!)», και θα επιστρέψει αργότερα στις Σκουριές αργότερα, …υπόγεια!!!

Αλήθεια, θα πρέπει να μας πει τις πηγές του… Την απάντηση βέβαια την έλαβε από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός κος Θοδωρακόπουλο, σε τηλεφωνική συνέντευξη στο ίδιο κανάλι. (Δείτε εδώ).

Όσο για τον κο Ζουμπά, με ή χωρίς φουλάρι, είναι μάλλον άκομψο να εμφανίζεται με την ιδιότητα «Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Αριστοτέλη και Μέλος Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού»… Εκτός και αν πρόκειται για ένα και το αυτό πράγμα… Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος δεν έχουν κάτι να πουν; Για τα λεγόμενα του κου Ζουμπά, δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο… Μια από τα ίδια…

Δείτε όλη την «φοβερή» συνέντευξη Ζουμπά εδώ.