Δωρεά 5 Η/Υ από την Ελληνικός Χρυσός στο γυμνάσιο Αρναίας

Πέντε (5) σύγχρονους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές απέκτησε το Γυμνάσιο Αρναίας από την δωρεά της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. μέσω του Δήμου Αριστοτέλη

Το ευχαριστήριο έγγραφο του Διευθυντή Γυμνάσιου της Αρναίας Κοσμάς Μάρκου έχει ώς εξής:

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Αριστοτέλη προς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. για διάθεση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε σχολεία του Δήμου Αριστοτέλη, το σχολείο μας προμηθεύθηκε πέντε (5) σύγχρονους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι γονείς και η μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Αρναίας, αποδέχονται την προσφορά από μέρους σας κι εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. όσο και στον Δήμο Αριστοτέλη.

Η πράξη σας αυτή δείχνει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τις καλύτερες συνθήκες μόρφωσης των μαθητών μας και της εύρυθμης λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας.

Προσωπικά εγγυώμαι ότι, οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές αυτοί αναβαθμίζοντας το εργαστήριο Πληροφορικής, θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από τους εκπαιδευτικούς μας, εμπλουτίζοντας τη διδασκαλία τους, καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι καλοί γνώστες της Πληροφορικής και χρήσης ΤΠΕ.

Η προσφορά σας μας τιμά ιδιαίτερα και είμαστε ευτυχείς που έχουμε τέτοιους φίλους και αρωγούς.