Ο Τόλης είναι πονηρός

Ακολουθώντας τη γραμμή που ο ίδιος ο ιδρυτής του χάραξε, αυτή της αοριστολογίας και μπουρδολογίας, το antigoldgr.org αναρτά άλλο ένα άρθρο-καταπέλτη, κατά της εταιρείας, του μπλογκ «Πολίτες Αριστοτέλη», των προωθητικών βίντεο για Στρατώνι και Ολυμπιάδα, των αιρετών αρχόντων, του ιππόκαμπου, των επιχειρηματιών του τουρισμού… και γενικά όποιον πάρει ο χάρος… 

Ο Τόλης κατανόησε πως με την πολιτική της νέας κυβέρνησης περί ανάπτυξης και επενδύσεων το παιχνίδι που έπαιζε τόσο καιρό δεν θα βγει πουθενά. Οπότε αλλάζουμε τώρα σκοπό και από «τεκμηριωμένες και επιστημονικές» μελέτες που πούλαγε στον Σκουρλέτη και τον Σταθάκη, το γυρίζουμε σε επιχειρηματολογία-του-αέρα, τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή επειδή αναφέρθηκε «εκατοντάδες ξένοι κολυμπάνε στο Στρατώνι», ο Τόλης αναρωτιέται που κολυμπάνε οι ντόπιοι! Φοβερό επιχείρημα… (Μισό λεπτό να το σημειώσω να το χρησιμοποιώ κι εγώ…).

Επειδή στο βίντεο φαίνεται κάποιος επώνυμος να βουτά, ο Πουαρό-Τολης ανακάλυψε πως δεν είναι από την αριστερή πλευρά του λιμενοβραχίονα, αλλά από τη δεξιά!

Μας τεκμηριώνει πως «Σύμφωνα με τις μελέτες» (ε; τι είπατε;) η παραλία του οικισμού με τα βαρέα μέταλλα είναι “ιδιαίτερα επικίνδυνη ειδικά για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας” (!!!). Ποιες μελέτες; Του Αρίκα και του Δημητριάδη; 

Και μας αποτελειώνει με το επιχείρημα πως ιππόκαμποι ζουν και στα πιο ρυπασμένα και μολυσμένα λιμάνια του κόσμου, όπως της Ινδονησίας και της Κίνας! (Ναι αλλά δεν είναι μεσογειακά είδη βέβαια…)

Στο ίδιο στυλ προχωράς και με την Ολυμπιάδα, αφού ενοχλήθηκε από το blog “ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”, που δημοσίευσε δύο άρθρα-αφιερώματα στο Στρατώνι και την Όλυμπιάδα και σχετικά βίντεο.

Μη σας κουράσω… Επαναλαμβάνονται οι μπουρδολογίες για «αρσενικο, κάδμιο και μόλυβδο, 985% πάνω από τα επιτρεπτά όρια»!!! (Έλεος!). Και εκθειάζονται τα έπη του παρελθόντος όταν «οι κάτοικοι της Ολυμπιάδας και των γειτονικών χωριών, μαζί με τον Τόλη Παπαγεωργίου του «Παρατηρητηρίου», έδωσαν σκληρές μάχες για να σώσουν τον καταρράκτη της Βαρβάρας (Κηπουρίστρα) από τα νύχια της TVX»!!!

Άξιος! Άξιος!

Έτσι λοιπόν θα πάει το παιχνίδι τώρα… Ο Τόλης θα αναλάβει το ρόλο του αρχι-μπουρδολόγου τώρα που εξέλειψε ο ανταγωνισμός λόγω μη εκλογής της κας Ιγγλέζη, εκτός και αν διεκδικήσει το ρόλο η νεοεκλεγείσα κα Μάλαμα. Βέβαια δεν έχει την εμπειρία του Τόλη στον «αγώνα» αλλά έχει τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ και το συλλογικό “know-how”.

Γεγονός είναι πως δεν πρόκειται να πλήξουμε…