Κυρίτσης: “Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότωφ”

“Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότωφ”, δήλωσε ο φαιδρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, λες και τα θύματα της ΜΑΡΦΙΝ σκοτώθηκαν από γαριδάκια, “να ζητήσουν συγνώμη τα…. θύματα του Ξηρού της 17Ν”, δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοϊζου.

Για όσους δεν το πρόσεξαν, τα ανθρωποειδή αυτά, εκπροσωπούν ένα κόμμα, που ψηφίστηκε από 2.246.064 Έλληνες στις 25-1-2015.

Από δύο εκατομμύρια, διακόσιες σαράντα έξη χιλιάδες και εξήντα τέσσερις πολίτες.

Και προφανώς έχουν πολλούς φανατικούς θαυμαστές, λιγότερο ή περισσότερο ηλίθιους απ’ αυτούς, δεν έχει σημασία, πάντως …είναι πολλοί και είναι ανάμεσά μας.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις Κυρίτση:

Υ.Γ. μπλογκ Να θυμίσουμε πως ο γέννημα-θρέμμα Εξαρχειώτης δημοσιογράφος Γιώργος Κυρίτσης κατάφερε να βγει βουλευτής, ως πρώτος επιλαχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, μετά την παραίτηση της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία διαφώνησε το 2016 με τον «κόφτη» και δεν ψήφισε το σχετικό άρθρο… Ο… κάργα antigold Κυρίτσης είναι γνωστός για την ακτιβιστική του δράση, όπως στην φωτό, όπου είχε αλυσοδεθεί στο Σύνταγμα με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και άλλους… επιτυχημένους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Τάσος Κορωνάκης… Είναι γνωστός και για το χιούμορ του, αφού είχε εργαστεί και ως ευθυμογράφος στα περιοδικά ΜΕΝ και ΚΛΙΚ, αλλά και στην Athens Voice. Γι’ αυτό βγάζει και πολύ γέλιο…

[ΠΗΓΗ: https://makpress.blogspot.com, http://aetoshal.blogspot.com, 13/3/2019]