η δημοσιογραφική απάτη του Βαξεβάνη- πώς τα δικά μας παιδιά δεν σπιλώνονται (updated)

UPDATE προς αποκατάσταση της αλήθειας στο τέλος της δημοσίευσης

Το ειδησεογραφικό μπλογκ www.zougla.gr αποκάλυψε μια καραμπινάτη δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη, και έτσι πληροφορήθηκε όλη η Ελλάδα ποιος είναι στ’ αλήθεια ο antigold δημοσιογράφος που κατευθυνόμενος από συγκεκριμένους κύκλους βάλλει μεταξύ άλλων συστηματικά και την επένδυση της ΒΑ Χαλκιδικής.

Προσέξτε την ιστορία: Στο zougla.gr είχαν επισημάνει πως το φαινόμενο του λαθρεμπορίου καυσίμων και της διάβρωσης των μηχανισμών ελέγχου του κράτους είναι και διαχρονικό και διακομματικό. Στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη αναρτήθηκε είδηση-σχόλιο σχετικά με τον πλοιοκτήτη Θεόδωρο Κουντούρη και το ναυάγιο του πειρατικού του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Σε αυτή την ανάρτηση φιγουράρει σε περίοπτη θέση ένα τμήμα της επίσημης ιστοσελίδας του αποκαλούμενου και Ομίλου του Θεόδωρου Κουντούρη με την επωνυμία «Fos Petroleum» με όλα τα στελέχη της εταιρείας του. Σε αυτήν την επίσημη φωτογραφία της εταιρείας του διακρίνουμε και τον Μάνθο Γιουρτζόγλου.

Εάν κάποιος παρατηρήσει με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη θα ανακαλύψει ότι η φωτογραφία έχει απαλειφθεί και αντικατασταθεί από μια άλλη που ανήκει σε μια γυναίκα.

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ο φιλοκυβερνητικός Κώστας Βαξεβάνης ξέχασε τον Μάνθο Γιουρτζόγλου και τον αφαίρεσε από το δημοσίευμά του; Η απάντηση είναι παρά πολύ απλή. Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι γνωστός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην «επαναστατική» ΕRTOpen. Ο Κώστας Βαξεβάνης και το «Κουτί της Πανδώρας» δεν θα μπορούσαν να εκθέσουν τον σύντροφο Μάνθο Γιουρτζόγλου, επιφανή ΣΥΡΙΖΑΙΟ και αγωνιστή, ως στέλεχος του λαθρέμπορου πειρατή. Όπως γινόταν και παλιά, από μια σειρά φωτογραφιών απαλείφεις μια, σβήνεις κάποια άλλη, αντικαθιστάς κάποια τρίτη και όλα είναι όμορφα και ωραία.

Αυτό στην ιστορία λεγόταν και σταλινισμός αλλά τελευταία το έχουμε ξεχάσει.

Τα ψέματα του Βαξεβάνη συνεχίζονται

Τα ψέματα συνεχίζονται. Στις 14:37 το απομεσήμερο του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα των επιχειρήσεων Θεόδωρου Κουντούρη «Fos Petroleum» βλέπουμε την παρουσίαση των στελεχών της επιχείρησής του στην οποία σε περίοπτη θέση φιγουράρει ο Μάνθος Γιουρτζόγλου.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις ιστοσελίδες του Κώστα Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας» και «Documento News», αναρτήθηκε η εξήγηση πως το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, απαλείφοντας από τις φωτογραφίες των στελεχών του Κουντούρη τον Μάνθο Γιουρτζόγλου, δεν οφειλόταν σε συνειδητή επιλογή δική του, αλλά σε λάθος της Google, ή του Διαδικτύου, ή γενικότερα του κυβερνοχώρου…

Ο Κώστας Βαξεβάνης ψεύδεται, ενώ πιάστηκε στα πράσα. Χρησιμοποιώντας την παλιά γνωστή μέθοδο, απάλειψε την φωτογραφία του Μάνθου Γιουρτζόγλου, ο οποίος ανήκει στο κυβερνών κόμμα και έχει εκπομπή στην ERT Open, όχι από λάθος, αλλά από επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία απλώς στοχεύει στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

 

update

Τελικά και η zougla.gr πραγματική ζούγκλα της δημοσιογραφίας… Κάπου διαδραματίζεται ένας ακήρυχτος πόλεμος…

Ο ιστότοπος υποστήριξε –παρασύροντας και πολλούς πολιτικούς να κάνουν δηλώσεις– ότι στην ομάδα διαχειριστών της Ναυτιλιακής στην οποία ανήκει και το πλοίο «Αγία Ζώνη ΙΙ» που ευθύνεται για τη ρύπανση στον Αργοσαρωνικό, υπάρχει και ένα πρόσωπο (σ.σ.: Μάνθος Γιουρτζόγλου) που είναι από τους φανατικότερους υποστηρικτές του Σύριζα και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά.

Τελικά ο άνθρωπος μάλλον δεν έχει σχέση, ένας απλός υπάλληλος είναι… Δείτε την αποκάλυψη της αλήθειας από το «Ellinika Hoaxes». Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας… Να σημειώσουμε πως η γνώμη μας για τον κύριο Βαξεβάνη δεν αλλάζει…