ιδού η (συνεχιζόμενη) ξεφτίλα της δημοτικής αρχής

zoumpas1Το κάτωθι σχόλιο στο Facebook, από τον «Διόνυσο Δεβελίκι Χαλκιδικής», δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω, αφού με τα γραφόμενά του ο κύριος αυτός μας δίνει μια πλήρη εικόνα όσον αφορά το επίπεδό του:

«Διόνυσος Δεβελίκι Χαλκιδικής, 30 Απριλίου στις 1:21 π.μ. · ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ:

“Χρυσοί ολυμπιονίκες” περιφερόμενοι παλιάτσοι-υποχείρια μιας αδίστακτης πολυεθνικής ,που με τον στόμφο αποικιοκράτη, σε μια χώρα κανονική αποικία από τη μια καταστρέφουν έναν πανέμορφο τόπο και ανθρώπινες ζωές και από την άλλη πουλάνε στο πόπολο “κοινωνική ευθύνη”.

Η ξεφτίλα που λέγεται “Ομοσπονδία Άρσης Βαρών” δέχτηκε με “υπερηφάνεια” μάλιστα τη “χρυσή” χορηγία της eldorado για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων της άρσης βαρών.

Ντροπή,ξεφτίλα και σαπίλα στην ομοσπονδία και στους παλιάτσους της ολιγαρχίας Δήμα και Πατουλίδου.»

Αυτό όμως που δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο είναι η ανάρτηση του κου Αργύρη Τσακνή, εκ των δημοτικών αρχόντων μας. Ο κος Τσακνής δημοσιοποιεί την ανάρτηση του «Διονύσου» από το Δεβελίκι, προφανώς συμφωνώντας μαζί του (!!!) και σχολιάζει:

«Το χειρότερο είναι ότι πολλοί επαγγελματίες στη ΒΑ Χαλκιδική τα βάζουν τώρα με τον δήμο, που τους “στέρησε” έσοδα αρνούμενος να δώσει την αιγίδα του στη διοργάνωση. Για μια ακόμη φορά αυτή η εταιρεία με τις πρακτικές της διχάζει τον κόσμο και σπέρνει τη διχόνοια!

ΥΓ Συγχαρητήρια σε όσους είναι μέλη του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για τον πρόεδρο τους Πύρρο Δήμα. Το τραγελαφικό είναι ότι πολλοί από αυτούς δηλώνουν “αντιμεταλλευτικοί”…»

Κρίμα που ο συριζαίος αντιδήμαρχος –που από τα γραφόμενά του στο Facebook, εξακολουθεί να πλασάρει την καραμέλα «Καναδοί και Μπόμπολας!») αποφάσισε να εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό… Το να συμφωνεί και να αναπαράγει την ύβρη «Ντροπή,ξεφτίλα και σαπίλα στην ομοσπονδία και στους παλιάτσους της ολιγαρχίας Δήμα και Πατουλίδου», είναι τουλάχιστον άστοχο εκ μέρους του, σημάδι εμφανούς πανικού, διότι είναι αδύνατον να δικαιολογήσει την απίστευτη πατάτα Ζουμπά να αρνηθεί τη διεξαγωγή των αγώνων και προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον Προαθωνικό Οργανισμό, στον Πύρρο Δήμα και την Βούλα Πατουλίδου. Σε τέτοια καραγκιοζιλίκια καταλήξαμε;

Δηλαδή αν στην εκδήλωση ήταν σπόνσορας η CocaCola (να αυτή που έφυγε από το Βόλο και τώρα μάταια την παρακαλάνε να γυρίσει), τα σωληνουργεία Βορείου Ελλάδας, ή η ρυπογόνος ΔΕΗ της Κοζάνης και της κας Μακρή που κόπτεται και αυτή για την χορηγία της Ελληνικός Χρυσός, τι θα άλλαζε;

Θα μας εξηγήσει κάποιος από το «κίνημα» ή έστω κάποιος αλληλέγγυος για ποιο λόγο ενοχλεί η συγκεκριμένη χορηγία; Επειδή προφανώς οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης της Ελληνικός Χρυσός είναι πανελληνίως πλέον αναγνωρισμένες και βραβευμένες. Αλλά οι antigoldπαρωπίδες που έχουν ενσωματωθεί πλέον στα κεφάλια διαφόρων, δεν τους αφήνουν να δουν πέρα από τη μύτη τους και εμμένουν σε ιδεοληψίες που εξυπηρετούν τα γνωστά μας κομματικά και οικονομικά συμφέροντα για τα οποία έχουμε πολλάκις μιλήσει.

Πάρτε και μια γεύση από τους απείρου κάλλους διαλόγους που βρήκαμε στο Facebook, σχετικά με το θέμα… Πάντως η δική μας συμβουλή είναι πως όσο μιλάτε, εκτίθεστε σύντροφοι…

2016-05-05_11-17-04