ο νέος “μπαμπούλας” του συριζα

excellenceΤο μνημονιακοί δεν τους φτούρησε. Το γερμανοτσολιάδες δεν τους έκατσε. Το μερκελιστές το κατάπιαν με την μία. Ο “ζυγός των δανειστών” έγινε γαργάρα με το τρίτο μνημόνιο. Τώρα βγάζουν άλλο σκελετό από την ντουλάπα της προπαγάνδας. Ο νέος μπαμπούλας είναι οι φιλελεύθεροι. Αυτοί αποτελούν, από σήμερα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κατάρα της πατρίδας.

Και ποιος άρχισε να σέρνει τον χορό της προπαγάνδας; Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Νίκος Παππάς.

Το δεξί χέρι του Τσίπρα που υποτίθεται ότι θα σχεδιάσει και θα εφαρμόσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων και επενδυτών!!!

Ο υπουργός Επικρατείας από τον οποίο περιμένουν δουλειά 1.500.000 άνεργοι και οι 350.000 που θα χάσουν την δουλειά τους μέσα στο 2016.

Ο άνθρωπος του Τσίπρα που θα κάνουν διάλογο οι ντόπιοι επιχειρηματίες, οι πολυεθνικές, οι κεφαλαιούχοι, οι αγοραστές των ιδιωτικοποιήσεων, τα κράτη που ζητούν να επενδύσουν στην Ελλάδα, οι ντόπιοι και ξένοι τουριστικοί παράγοντες, οι βιομήχανοι και κάθε ενδιαφερόμενος που θα ανέβει στο πιθανό αυριανό τρένο ανάπτυξης της Ελλάδας.

Αυτός ο κύριος λοιπόν δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων περισπούδαστων…, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, “…η διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας πάντα είναι μέσα στους ορίζοντές μας. Η ρυμούλκηση όμορων χώρων μακριά από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές είναι ευκταία”.

Αφαιρώ από την “ιστορική αυτή δήλωση” τους πλάγιους ήχους… προς την Λεβεντιάδα… το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ψαχτούν… για την μοιρασιά της εξουσίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και στέκομαι σε αυτό που μένει.

Στο γύρισμα της σελίδας της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ από το μνημονιακοί και γερμανοτσολιάδες μόνο στο φιλελεύθεροι.

Ποια θα είναι η διαφορά και από το σημερινό “φιλελέδες” ή “κρατιστές”;

Ότι η προπαγάνδα ενάντια στους φιλελεύθερους θα οργανωθεί και θα περάσει σε αριστερούς διχαστικούς μηχανισμούς με την μορφή “…ή μαζί μας ή με τους φιλελεύθερους”. Γι’ αυτό η δήλωση Παππά ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Ρυμούλκηση όμορων χώρων, θέλει ο Νίκος Παππάς, αλλά μακριά από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές. Γιατί;

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σερβίρει στους χαχόλους (έτσι προφανώς βλέπει την βάση του 3-4%) ένα δράκο κάθε φορά. Πρέπει να ανακαλύπτει έναν εχθρό.

Ο αριστερός ψηφοφόρος πρέπει να απειλείται. Εάν δεν απειλείται δεν έχει νόημα η ύπαρξή του. Και αφού το τρίτο μνημόνιο δεν είναι πλέον δυνάστης η τρόικα δεν είναι κακή, οι δανειστές κατανοούν τα προβλήματα της αριστερής κυβέρνησης μας λείπει ο κακός… Λείπει αυτός που μας υπονομεύει. Λείπει ο ταξικός αντίπαλος!!!

Και μιας και ο Τσίπρας τα βρήκε και με την εργοδοσία οπότε ο ΣΕΒ δεν είναι αντίπαλος αλλά συνεργάτης… χάσαμε και την απειλή από την πλουτοκρατία…

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να περάσει το φορολογικό, το ασφαλιστικό, και τον ογκόλιθο του αγροτικού. Και σε ό,τι αφορά το φορολογικό η κατάσταση είναι βολική. Το αίσχος της φοροδιαφυγής έτσι και αλλιώς πρέπει να κυνηγηθεί.

Το ασφαλιστικό όμως και το αγροτικό που χώνεται βαθιά στις τσέπες του παντελονιού (όταν ετοιμάζονται περικοπές, κλοπές αποθεματικών των Ταμείων και συντάξεις Αλβανίας) χρειάζεται βοήθεια από την προπαγάνδα.

Άρα σαλπίζουμε στο ιππικό που δεν είναι άλλο από τον αρχιστράτηγο Νίκο Παππά και τους ινστρούχτορες που θα αποκαλύψουν τις δυνάμεις του σκότους… από τον πλανήτη των φιλελεύθερων.

Τους φιλελεύθερους που υπονομεύουν την μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ στην δόμηση ενός ασφαλιστικού συστήματος για αριστερή και όχι για φιλελεύθερη κοινωνία.

Ανάθεμα λοιπόν σε οτιδήποτε μοιάζει ή λέγεται φιλελεύθερο, από εδώ και πέρα, ώστε να προστατευθεί η σοβιετία που ζει και βασιλεύει εδώ και σαράντα χρόνια, στην Ελλάδα, χωρίς να κάνει βήμα πίσω.

Σύντροφοι… ο κίνδυνος για την οικονομία, την ανάπτυξη αλλά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η φιλελεύθερη οικονομική πολιτική. Δεν είναι το άνοιγμα της κλειστής μας οικονομίας. Είστε εσείς οι ίδιοι, οι ιδεοληψίες σας και η μανία σας για εξουσία. Κυβερνήσεις των χωρών που το κατάλαβαν (από Κύπρο μέχρι Ιρλανδία) έσκισαν μνημόνια και νέμονται ήδη Ευρωπαϊκά κονδύλια ανάπτυξης. Ας προλάβουμε τουλάχιστον την Βουλγαρία, την Αλβανία και τα Σκόπια πριν μας κάτσουν στον σβέρκο ως Βαλκανική περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ανάγκες ειδικών πόρων για ανάπτυξη.

 

[ΠΗΓΗ: capital.gr, του Γιώργου Κράλογλου, 12/01/2016]