ποιος τους κλείνει το σπίτι;;

1+zona

Αναρωτιέται ο Τόλης μήπως η εκπομπάρα της εκπομπής Zona Rossa της δικτυακής ΕΡΤ3, κόπηκε λόγω της κριτικής που έτυχε από το σάιτ ellinikoschrysos.grΚαι αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας:

«Στις 12/8 το σάιτ της Eldorado ellinikoschrysos.gr εξαπέλυσε επίθεση κατά της εκπομπής Zona Rossa. Ακολούθησε συντονισμένη επίθεση από όλα τα εργολαβικά μπλογκ της Eldorado». Αυτό έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Στέλιος Νικητόπουλος, προϊδεάζοντας έτσι για τους πιθανούς λόγους που η διοίκηση της ΕΡΤ 3 αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην εκπομπή που τόλμησε να προβάλλει κάτι διαφορετικό. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν πως η “ενοχλητική” εκπομπή θα κοπεί. Πρόκειται για την εκπομπή των Σταύρου Πανούση και Χρήστου Αβραμίδη, μια εκ των τριών εκπομπών που αποκάλυψαν την περίοδο του 20μηνου λουκέτου της ΕΡΤ, τι σημαίνει πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση»(!!!).

Κανείς δεν σκέφτηκε μήπως επρόκειτο για μια κακή εκπομπή που δεν άρεσε ούτε στους κομματικούς της ΕΡΤ3;;; Μήπως είναι απλά τα πράγματα;;;

Α, δείτε και την φοβερή «επίθεση» !!! στην εκπομπάρα… εδώ.