ντροπή!!!

StE-apospasma

Θα πρέπει να ντρέπεται ο υπεύθυνος για την ανάρτηση στο www.ypeka.gr της ανακοίνωσης για την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ… Διαβάστε για να καταλάβετε:

«Η υπ’ αριθ. 3191/15 απόφαση του ΣτΕ  δεν αφορά ούτε ακυρώνει την απόφαση του Υ.Π.Α.Π.Ε.Ν. περί ανάκλησης των αποφάσεων έγκρισης των τεχνικών μελετών των υποέργων Σκουριών και (εν μέρει) Ολυμπιάδας.

Με την εν λόγω απόφαση του ΣτΕ ακυρώνεται, λόγω ανεπαρκούς αιτιολογίας, η από 28.4.2015 πράξη του τότε Υπουργού, δια της οποίας επεστράφη ως ελλιπές το προσάρτημα της υποβληθείσας από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός τεχνικής μελέτης, που αφορούσε τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις Ολυμπιάδας.

Το Υ.Π.Α.Π.ΕΝ., δεν επιθυμεί και δεν δύναται να προβεί σε σχόλια ή κρίσεις επί του περιεχομένου δικαστικών αποφάσεων.

Διαβεβαιώνει, ωστόσο, προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εξαντλήσει τα όρια των θεσμικών του αρμοδιοτήτων και κάθε μέσο που του παρέχει ο νόμος, για την απόλυτη και χωρίς συμβιβασμούς προστασία του περιβάλλοντος και για την πλήρη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.»

Τι δεν κατάλαβαν οι φωστήρες του ΥΠΑΠΕΝ; Ορίστε και το απόσπασμα της απόφασης του ΣτΕ που αφορά τις αιτιάσεις Σκουρλέτη:

 

Τι εννοεί λοιπόν το ΥΠΑΠΕΝ;

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΠΕΙΣΜΑ;

ΘΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

Περιμένουμε να δούμε που το πάνε λοιπόν από μεριά ΥΠΑΠΕΝ… Όπως σχολιάστηκε και σε τοπικό μπλογκ: «Η χώρα και η οικονομία της δεν πάνε να καούν. Εμείς να ζυμωνόμαστε και τα συντρόφια να πίνουν και να τρώνε στην υγεία όλων των υπολοίπων κορόιδων που πασχίζουν καθημερινά να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος. Λογική της νέας και αντιπαραγωγικής αριστεράς….»