ερτ: “ανωτέρα αξία της αντικειμενικότητας στη δημοσιογραφία είναι η δικαιοσύνη” (ουάου!!!)

44-640x500

Στο σημερινό [Σ.Σ. χθεσινό] μεσημεριανό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, που αρχίζει στη 1 το μεσημέρι φιλοξενήθηκε εκτενές ρεπορτάζ από τη Χαλκιδική, όπου ο “ανταποκριτής” αφού ενημέρωσε για όλες τις δράσεις στο “antigold” κάμπινγκ της Ιερισσού, που ξεκινάει μέσα στην εβδομάδα απηύθυνε προσκλητήριο για ακτιβισμό την επόμενη Κυριακή στις Σκουριές…!

Το πλέον ανησυχητικό για τον τρόπο που λειτουργεί και αντιλαμβάνονται στη… νέα ΕΡΤ την πολυφωνία και την ελευθερία έκφρασης είναι ότι κανείς από τους 2 παρουσιαστές της εκπομπής δεν μπήκε στη διαδικασία, ενώ όφειλε, να αναφερθεί αλλά και να δώσει το λόγο στην άλλη πλευρά του ζητήματος.

Στην πολυπληθή μεταλλευτική κοινότητα που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία στο Δήμο Αριστοτέλη αλλά και στην επενδύτρια εταιρεία που προχθές έλαβε ακόμη νέες 2 δικαιώσεις από το ΣτΕ για τον τρόπο διαχείρισης του επενδυτικού σχεδίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο “ανταποκριτής” έκλεισε την ανταπόκριση του λέγοντας ότι: “ανωτέρα αξία της αντικειμενικότητας στη δημοσιογραφία είναι η δικαιοσύνη”.

Αλήθεια σε ποια δικαιοσύνη αναφέρεται ο κρατικός δημοσιογράφος; Αν αναφέρεται στη δικαιοσύνη και όπως αυτή εκπορεύεται από τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας που είναι το ΣτΕ και το οποίο έχει απορρίψει όλες τις αιτιάσεις και τις προσφυγές των “antigold” θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.

Αν όχι, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθει ολόκληρη η Ελληνική κοινή γνώμη σε ποια δικαιοσύνη αναφέρεται και λογοδοτεί αυτός ο κρατικός λειτουργός, που για να πάρει το μισθό του κάθε μήνα κάποιοι άνθρωποι με τον ιδρώτα τους, όπως για παράδειγμα οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, παράγουν πλούτο για την Ελλάδα και έτσι δύναται να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι της, όπως είναι και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Υπάρχει και άλλη δικαιοσύνη εκτός από τη θεσμοθετημένη; Η δική του; Και πως ορίζεται η δική του δικαιοσύνη; Δεν πρέπει να μάθει ο εργοδότης λαός, τι εννοεί αυτός ο κύριος όταν ομιλεί για δικαιοσύνη;

http://politesaristoteli.blogspot.gr/ ,16 /08/2015