πιο γραφικός κι από τον Λαφαζάνη;;; ναι, υπάρχει!!

gazprom-ellada-tourkia-fysiko-aerio_0

Και λέγαμε πως τα είχαμε ακούσει όλα… Μετά από την φοβερή πρόταση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθούμε σε επώνυμους και πλούσιους ομογενείς για την κάλυψη του χρέους (Τζένιφερ Άνιστον, Τζακ Γαλυφιανάκης… κ.λπ.), ήρθε και το δικός μας παιδί ο Γιώργος Παραλής, να προτείνει σε συνέντευξη στο Bee Chanel την δικιά του πρόταση-μπαρούφα για τη Χαλκιδική: Όταν λοιπόν με το καλό κλείσουν τα μεταλλεία (όλοι οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ το έχουν σίγουρο…) οι εργαζόμενοι θα μπορέσουν να απασχοληθούν στην κατασκευή του ρώσικου αγωγού της Γκαζπρόμ!!!

Δείτε εδώ τη συνέντευξη.

Δείτε και τι απαντούν οι αναγνώστες του respentza που δημοσίευσε το θέμα:

  • πολύ ψηλά τον αμανέ ξεκαβάλησε σιγά-σιγά. Ακου θα στειλει και τους εργαζόμενους απο τις σκουριες στον ρωσικό αγωγό! ο πρόεδρος της γκασροπ είσαι; 2 Μαΐου 2015 – 9:57 μ.μ.
  • Τρία πουλάκια κάθονταν στου Σύριζα το ταμπούρι. Απόλυτη έκφραση του αλαλούμ και του αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει οι αριστεροί του καναπέ και της φαντασίωσης. 3 Μαΐου 2015 – 11:58 π.μ.
  • ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΜΑΘΟ.ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. 3 Μαΐου 2015 – 12:56 μ.μ.
  • Εκτός τόπου και χρόνου, απαράδεκτος!!! Μου θύμισε το περιστατικό που έγινε στα βόρεια χωριά του Δήμου Αριστοτέλη όπου, Αντιδήμαρχος του Δήμου άκουσον – άκουσον συμβούλεψε δασεργάτη που του εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του “Να πάει να βρει δουλειά στο εξωτερικό”!!! Καμαρώστε τους, απορώ πως βρίσκονται πολίτες που με την ψήφο τους εμπιστεύονται τέτοια άτομα. 3 Μαΐου 2015 – 1:09 μ.μ.
  • ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΓΙΩΡ ΠΑΡΑΛΗ. 3 Μαΐου 2015 – 1:43 μ.μ.

Και λίγα του είπαν… Απορώ τι προσόντα πρέπει να έχει κανείς για να γίνει «στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ»… Αν κρίνω από αυτά που ακούω, όχι και πολλά…