καλώς τηνε την πέρδικα….

nelly

Μας ενέσκηψε αίφνης και η Νέλλη Ψαρρού, η «αγωνίστρια δημοσιογράφος», η οποία στην προσωπική της σελίδα ανάρτησε έναν λίβελλο κατά των εργαζόμενων της ΒΑ Χαλκιδικής, χρησιμοποιώντας τα γνωστά επιχειρήματα για την εταιρεία που προωθεί τις κινητοποιήσεις, για τον αριθμό των εργαζομένων, για τους μισθούς, και όλα γενικώς τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι συριζοφυλλάδες ΑΥΓΗ & Εφημερίδα Συντακτών.

Ευχαριστούμε Νέλλη Ψαρρού που μας διαβεβαιώνεις πόσο πανικόβλητοι είναι οι antigold κυβερνητικοί κύκλοι με το αρχίσουν να επιστρατεύουν όλους τους δηλωμένους antigold και στρατευμένους «δημοσιογράφους».

Επίσης να σου υπενθυμίσω πως –θες δεν θές–, πλέον έχεις περάσει στο στρατόπεδο που δήθεν πολέμαγες. Υποστηρίζεις το καθεστώς, στρέφεσαι ενάντια στην εργατική τάξη και εμφανίζεσαι ως πατερίτσα των κυβερνητικών ισχυρισμών άκριτα, χωρίς να διστάσεις ούτε στιγμή. Ακολουθείς το δόγμα «Σύριζα νάναι κι ότι νάναι», και αναπόφευκτα συντάσσεσαι με τη στρατιά των στρατευμένων «δημοσιογράφων» που τροφοδοτούν τις συριζοφυλλάδες. Εύγε.

Να σημειώσουμε πως με την ιστοσελίδα της η κα Ψαρρού, όπως και η ίδια αναφέρει,  «θα ήθελα να συνεισφέρω στην κατανόηση της εγγύτητας της πολιτικής προς την καθημερινή μας ζωή και στην άρση της απαξίωσης και αποστασιοποίησης των πολιτών από αυτήν. Προϋπόθεση της άρσης αυτής είναι η γνώση και η κατανόηση. Σε αυτές τις δύο μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι μέσα από τα πλαίσια επικοινωνίας που μας προσφέρει η τεχνολογία – χωρίς φυσικά να ξεχνάμε ότι η προσωπική διάδραση και επικοινωνία είναι τόσο αναντικατάστατη όσο και ανεκτίμητη!»

Αν δεν καταλάβατε τι θέλει να πει ο ποιητής, μην ανησυχείτε. Εσείς δεμ είστε κάτοχος μάστερ στη Συγκριτική Πολιτική Ανάλυση (Comparative Politics) στο πανεπιστήμιο London School of Economics…

(στην φωτό η κα Ψαρρού στην έρημο της φιλοκυβερνητικής δημοσιογραφίας…)