η τρομοκρατία συνεχίζεται…ακούει κανείς;;;;

P4050042

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός σε βάρος των εργαζομένων και κατοίκων των Μαδεμοχωρίων δεν τελείωσε το απόγευμα στις Σκουριές. Συνεχίστηκε και το βράδυ, μέχρι και τα μεσάνυχτα στην Ιερισσό. Με πρόσχημα μια «πορεία διαμαρτυρίας» οι μόνιμοι θύτες που παριστάνουν τα θύματα πέρναγαν έξω από σπίτια εργαζομένων στην Ιερισσό, έκαναν ζημιές καλυπτόμενοι από το σκοτάδι και τους εκφόβισαν.

Οι εργαζόμενοι που ζουν στην Ιερισσό και οι οικογένειες τους βρίσκονται στο έλεος ατόμων που δεν έχουν καμία συστολή σε πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία καταγγέλλουν ότι τους έδωσαν διορία μέχρι αύριο για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους!!! Σε διαφορετική περίπτωση τους είπαν ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι τους συμβεί.

Με κατεπείγουσα ανακοίνωσή τους τα σωματεία αναφωνούν: «Έλεος! Καταγγέλλουμε το πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά γεγονός και ζητάμε από την Ελληνική  κυβέρνηση να προστατέψει άμεσα τους συναδέλφους, τις οικογένειες  και τις περιουσίες τους».

Οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιερισσό κάνουν λόγο για ζημιές στο σπίτι ενός εργαζόμενου και ζημιές σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έφτασαν στην κατοχή των σωματείων το ένα αυτοκίνητο είναι αναποδυγυρισμένο, ενώ το δεύτερο έχει σπασμένα παράθυρα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση και αν θα ισχύσει τελικά αυτή η απίστευτη  “εντολή” και χρονική  διορία 24 ωρών που δόθηκε από “antigold”  στους εργαζόμενους και κατοίκους της Ιερισσού για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους… Επίσης, θα ενδιαφερθεί κάποια θεσμική δομή της πολιτείας για να βοηθήσει αυτούς τους πολίτες να ξεπεράσουν αυτό τον εφιάλτη που ζουν;

Ακόμα περιμένουμε αντίδραση και δηλώσεις από δήμο, αρχές, υπουργείο, κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, κόμματα…. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; (Τις δηλώσεις Ιγγλέζη και τις είδαμε και τις περιμέναμε)

Δείτε εδώ και το βίντεο με την  τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Bee Channel ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων επιφανείας Γιώργος Χατζής για να καταγγείλει τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι εργαζόμενοι που κατοικούν στην Ιερισσό.