πόντιος μιχοπιλάτος!

MICHOS AT STE

Για άλλη μια φορά “νίπτει τας χείρας του” και εξαφανίζεται με ελαφρά πηδηματάκια από το σκηνικό ο δήμαρχός μας!!! Διαβάστε λοιπόν:

“Από το γραφείο του Δημάρχου Αριστοτέλη ανακοινώνεται ότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα χθεσινό δημοσίευμα γνωστού “antigold” ιστοτόπου που μιλάει για επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eldorado Gold στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Υπουργό ΑΠΕΝ, συνάντηση στην οποία πιθανολογείται ότι θα συμμετέχει δήθεν και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη.

Με πλήρη ευθύνη και κατηγορηματικό τρόπο η Δημοτική Αρχή δηλώνει την πλήρη άγνοια της σε σχέση με τη παραπάνω πληροφορία και επιπλέον διαψεύδει τη με οποιαδήποτε τρόπο συμμετοχή του Δημάρχου σε μια τέτοια συνάντηση θεωρώντας ότι τέτοιου είδους ψευδείς πληροφορίες αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Αριστοτέλη δηλώνει ότι με βάση το θεσμικό της ρόλο και βασιζόμενη στις αρχές τις νομιμότητας και της διαφάνειας, συνεχίζει τις οργανωμένες προσπάθειες της για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο μεγάλο αυτό ζήτημα της περιοχής”.

Μία δε από τις οργανωμένες προσπάθειες ήταν και αυτή τη προηγούμενης εβδομάδας έξω από το Συμβούλιο Επικρατείας που έκανε και δηλώσεις στο φακό ντε!