ο σύριζα καταργεί τη νομιμότητα

7945258578_642d34eda7

Για να δούμε τι έκαναν χθες ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης…

«H κυβέρνησή μας, διά του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει την άδεια Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Η ανάκληση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη μετά από σοβαρές καταγγελίες που μεσολάβησαν. Και κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να υπάρξει επανέλεγχος για το κατά πόσο στη σχετική θεώρηση έχουν τηρηθεί, από την επιχείρηση στις Σκουριές, οι κείμενες διατάξεις».

Τι λέει αυτή η ανακοίνωση με άλλα λόγια; Πως ανακαλούμε άδειες που είχαν δοθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ διότι δόθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση και εμείς είμαστε μάγκες και δεν αναγνωρίζουμε ότι ΝΟΜΙΜΑ έχει δοθεί πριν γίνουμε εμείς κυβέρνηση… Το τι είναι νόμιμο και τι όχι, θα σας το πούμε εμείς… Μέχρι τότε, κάνουμε και μια επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό, (διότι στο εξωτερικό τον ήπιαμε όπως λέει και ο λαός), και τραβάμε και μια παύση εργασιών να μην κουνιέται κουνούπι.

Επειδή όμως τα ανωτέρω θα τα περίμενε κανείς από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, και επειδή οι εργαζόμενοι νιώθουν πως η κυβέρνηση τους εμπαίζει όταν τους τάζει διάλογο και εισπράττουν παύση εργασιών και κόψιμο του μεροκάματου, το «έργο» Σκουριές μου φαίνεται πως μόλις εχθές άρχισε… Όλα τα προηγούμενα ήταν τα προσεχώς και οι διαφημίσεις….