μίχος stay home….

ceb1cf81cf87ceb9cebaceb7-web

Με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου για τις σημερινές συγκεντρώσεις στο βουνό, να πούμε του δημάρχου και του αντιδημάρχου, πως όταν ο δήμαρχος εμφανίζεται έξω από το ΣτΕ υποστηρίζοντας μερίδα των ψηφοφόρων του ενάντια σε άλλη μερίδα, και όταν ο αντιδήμαρχος με μπλουζάκι «SOS Χαλκιδική» πρωτοστατεί και φιγουράρει σε πάνελ διχαστικού κινήματος, να το βράσω που «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη αλλά και οριστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιθέσεις, οδηγώντας τον τόπο μας στο δρόμο της ενότητας, της ευημερίας και της προκοπής».

Ο Πάχτας ήταν καθαρός: Έλεγε ναι στην επένδυση και το υποστήριζε με επιχειρήματα. Εσύ τι κάνεις; Περιμένεις να δεις που τελικά θα φυσήξει ο άνεμος; Περιμένεις να δεις αν θα κάνει κολοτούμπα ο Λαφαζάνης για να ακολουθήσεις; Να στο πω και με άλλα λόγια;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ…

Όσο για την ανακοίνωση καθ’ αυτή, την χαρακτηρίζω «του κ@λου τα εννιάμερα»…

«Οι αντεγκλήσεις και το πολεμικό κλίμα που δημιουργείται δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την επίλυση αυτού του ζωτικής σημασίας για την περιοχή ζητήματος. Επιπλέον, δυσφημίζουν τον τόπο μας και συνεχίζοντας το κλίμα διχασμού δυσχεραίνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια λύσης στο πλαίσιο της δημοκρατίας της νομιμότητας και του δημοκρατικού διαλόγου με όλους τους δημότες. Ας διαψεύσουμε όλους αυτούς που βασίζουν την ύπαρξή τους στη μισαλλοδοξία και στη διαίρεση της κοινωνίας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας με ωριμότητα και υπευθυνότητα, μέσα στο πλαίσιο των θεσμών με διάλογο, ενότητα και αμοιβαίο σεβασμό.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στους παραπάνω άξονες προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη αλλά και οριστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιθέσεις, οδηγώντας τον τόπο μας στο δρόμο της ενότητας, της ευημερίας και της προκοπής».

Καλά… Από λόγια χορτάσαμε… Αργήσανε ΠΟΛΥ τα έργα και οι πράξεις…