την επομένη της αγίας βαρβάρας …

2Upside

Δριμύτατη κριτική ασκεί ο Τόλης (δείτε εδώ) διότι ο λάκκος για το νερό του γεωτρύπανου στην Τσικάρα ανοίχτηκε την επόμενη της Αγίας Βαρβάρας… Ο γραφικός ακτιβιστής αναρωτιέται γιατί ξεκίνησε η γεώτρηση τώρα, μετά την «συμφιλίωση», όπως λέει, των αντιμαχομένων στη γιορτή του Στρατωνίου. Τόσο καιρό επί Πάχτα δεν έγινε τίποτα και περίμεναν να ξεκινήσουν επί Μίχου, αναρωτιέται στο βίντεο ο ασπρομάλλης αγωνιστής… Να σε ενημερώσω εγώ Τόλη.

Η Ελληνικός Χρυσός εκτός από μηχανικούς, γεωλόγους, περιβαλλοντολόγους και λοιπούς, έχει προσλάβει και μέντιουμ! Το μέντιουμ είπε στον Θεοδωρακόπουλο πως της Αγίας Βαρβάρας θα έχει περάσει ο ανάδρομος Ερμής, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και μπορεί να ξεκινήσει την γεώτρηση στην Τσικάρα, μία από τις 90 αδειοδοτημένες από το ΥΠΕΚΑ γεωτρήσεις, με άδειες από το 2006 μέχρι το 2013.

Σοβαρά όμως, ο κος Τόλης προφανώς δεν έχει ακούσει στη ζωή του για εταιρικό προγραμματισμό, σε αντίθεση με τις θεωρίες συνομωσίας, που τις έχει στο τσεπάκι του για χρήση ανά πάσα στιγμή… Φταίει και η πολύ παρέα με τον Vasilinos…