ερχεται καταιγιδα;;;

metra6547

Το είδαμε, αλλά είπαμε να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά… Αλλά το είδαν κι άλλοι… Όπως για παράδειγμα οι άνθρωποι του Respentza.blogspot. Μιλάμε για την ανάρτηση του Παρατηρητηρίου που αφορά την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη σχετικά με την ποιότητα του νερού στο Νεοχώρι. (Διαβάστε εδώ). Το antigold.org (Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων) δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την ανακοίνωση και στην απάντηση-ανάρτησή του, επιτίθεται ευθέως στην Δημοτική αρχή (Διαβάστε εδώ)

Αν διαβάσουμε προσεκτικά την ανάρτηση θα βρούμε υποδείξεις, υποτιμητικά υπονοούμενα (με κορυφαίο το «Ελπίζουμε ότι δεν θα παγιωθεί σαν τακτική της παρούσας Δημοτικής Αρχής να “βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά” οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών του Δήμου»), και την απειλή (ή υπόσχεση;) «θα επανέλθουμε», δηλαδή το θέμα δεν έκλεισε εδώ…

Να σας πω με ποιό τρόπο ερμηνεύω όλα αυτά; Το antigold μπλοκ εκβιάζει την διοίκηση Μίχου με τον εξής απλό τρόπο: Ακολουθείστε την antigold πολιτική μας ή θα σας κάνουμε τη ζωή δύσκολη! Έχετε κάποια άλλα εξήγηση; Απομένει να δούμε την αντίδραση Μίχου.