σεισμοί λοιμοί και καταποντισμοί… είναι προφανές οτι φταίει ο χρυσός!

newego_LARGE_t_1101_53839809_type12128

Ασθενής σεισμός μεγέθους 3,3 R και εστιακού βάθους 10 χλμ., με επίκεντρο τον κόλπο της Ιερισσού, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 9:20 π.μ., σύμφωνα με το www.earthquakenet.gr. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ήταν δυο οι σεισμοί, με διαφορά ενός δευτερολέπτου και εστιακό βάθος 2 χλμ.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το σπεκουλοBlog του Παρατηρητηρίου, το οποίο έσπευσε έντεχνα να συνδυάσει το σεισμό με την υπόγεια εξόρυξη στην περιοχή της Στρατονίκης! Προσέξτε σπέκουλα: «Στη Στρατονίκη, 17 χλμ στην ευθεία από την Ιερισσό, οι κάτοικοι δεν ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο για σεισμό, όμως αυτό που ένιωσαν ήταν τόσο έντονο που βγήκαν από τα σπίτια τους τρομοκρατημένοι. Μας το περιέγραψαν ως ένα υπόκωφο γκρέμισμα κάτω από τα πόδια τους. Και φυσικά, το μυαλό όλων πήγε στο διάολο που έχει η Στρατονίκη κάτω από τα πόδια της, στο υπόγειο μεταλλείο της Ελληνικός Χρυσός».

Προσωπικά είμαι σίγουρος πως και για το ξαφνικό μπουρίνι χθες στη Μυτιλήνη, φταίει η Ελληνικός Χρυσός που κόβει τα δέντρα στον Κάκαβο… Και αν θέλετε μπορώ να σας το αποδείξω και επιστημονικά: Κόβοντας τα δέντρα στο βουνό, οι άνεμοι εκ βορειοανατολικών διευθύνσεων πνέουν απρόσκοπτα προς το νησί της Λέσβου, γεγονός που δημιουργεί τυρβώδεις στροβιλισμούς στα μέσα και κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, οι οποίοι σε συνδυασμό με την εποχικότητα της ιονίζουσας ακτινοβολίας από ραδιενεργά υλικά στο φλοιό της γης και από τις κοσμικές ακτινοβολίες (από τον ήλιο και το διάστημα), δημιουργούν ακανόνιστες μετατοπίσεις θαλάσσιων όγκων πέριξ της Λέσβου, φαινόμενο που περιγράφεται ως «μπουρίνι»…

Είδατε; Ούτε ο… Ομότιμος να ήμουν!