ευτυχως, παναγια μου… προλαβανε…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Αρχιμανδρίτης-Παπαφλέσσας δεν κάνει διακρίσεις σε εχθρούς και φίλους… Πυροβολεί αδιακρίτως Τούρκους και Ρωμιούς… Εκεί στο antigold.org έκαναν ένα λάθος στη σειρά που τοποθέτησαν ένα σχόλιό τους που αφορούσε ανάρτησή του στο vasilinos , και άστραψε και βρόντηξε ο Πανοσιολογιώτατος (ή Πανοσιώτατος; … τελικά έχει ή δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ;). Διαβάστε την επίθεση εδώ.

Κοίτα φίλε μου τώρα αντίδραση, σε «φιλικό» υποτίθεται μπλογκ, που γενικώς τον υποστηρίζει… «όσον αφορά το σχόλιό σας που το απευθύνετε δημόσια, θέλω να σας πω αν δεν το έχετε καταλάβει σαν φίλοι μου, ότι είμαι πάντα δεκτικός στην καλόπιστη κριτική, όμως σε καμμία περίπτωση δεν δέχομαι κριτική αόριστη, γενική, που δεν αφορά την ουσία που διαπραγματεύεται το άρθρο μου. Το σχόλιό σας έχει ιδιοτέλεια, εξυπηρετεί γνωριμίες και συμφέροντά σας και ως εκ τούτου, επειδή είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές λειτουργούμε αυτόματα με το συναίσθημα και όχι με την κοινή λογική, θέλω να σας δώσω μια ευκαιρία να επανορθώσετε. Θα περιμένω μέχρι σήμερα στις 11.00 π.μ. να σβήσετε το σχόλιό σας έμπροσθεν από το άρθρο μου. Εάν δεν σβηστεί, σας γνωστοποιώ ότι: «Σαν παπάς που είμαι, είμαι σε θέση εάν το επιθυμείτε, να σας αποδείξω πόσες φορές  τον χρόνο γιορτάζει “ο αη-Γιάννης”».

Δηλαδή; Κι εσάς σαν απειλή δεν σας φαίνεται αυτό; Γι’ αυτό τρομοκρατήθηκαν εκεί στο antigold.org και το διόρθωσαν αμέσως… Υποθέτω και πριν τις 11.00 π.μ., διότι αλλιώς, δεν μπορεί, κάτι θα είχαμε ακούσει στην τηλεόραση…. Ευτυχώς προλάβανε οι άνθρωποι… Και θα μείνουμε με την απορία «πόσες φορές  τον χρόνο γιορτάζει “ο αη-Γιάννης”»….

Α, να μην ξεχάσω, η επιστολή-κόλαφος, τελειώνει με το αμίμητο: «Διατελώ εν αναμονή των άμεσων ενεργειών σας. Δεν θα δεχθώ τηλεφωνικές εξηγήσεις»…. Καλά έκανε ο Τόλης… Που να μπλέκεις τώρα….