my name is gold… anti gold…

url

Οι μυστικοί πράκτορες του antigold.org(io) βρήκαν και πάλι την αλήθεια… Ανακάλυψαν «συναλλαγή» μεταξύ Ιεράς Μονής Ιβήρων και Hellas Gold.

Την περασμένη Δευτέρα υψηλά ιστάμενα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής επισκέφτηκαν την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους για να μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια μερίδας επαγγελματιών της Ουρανούπολης προς τους Αγιορείτες, επειδή η Ιερά Κοινότητα προτίθεται να κατασκευάσει νέο λιμάνι στο ύψος του ξενοδοχείου «Ξενία». Όλα πήγαιναν καλά όταν γνωστός antigold αιρετός εκπρόσωπος του δήμου είπε στον εκπρόσωπο της Μονής Ιβήρων που συμμετείχε στη συνάντηση, πως η σύνταξη της ΜΠΕ για την κατασκευή του νέου λιμανιού συνδέεται με την πρόσφατη έγκριση της τεχνικής μελέτης για την κατασκευή φραγμάτων στον Καρατζά Λάκκο και το Λοτσάνικο από το ΥΠΕΚΑ, αφήνοντας αιχμές για τη στάση που τήρησε η Μονή Ιβήρων.

Η επίθεση του αιρετού εκπροσώπου του δήμου Αριστοτέλη εξόργισε τον αντιπρόσωπο της Ιβήρων, ο οποίος του καταλόγισε κακή και μονομερή πληροφόρηση αλλά και εμπάθεια. Του εξήγησε και το αυτονόητο, πως από τη στιγμή που η πολιτεία αποφάσισε την απαλλοτρίωση της έκτασης, η Μονή Ιβήρων δεν είχε άλλη επιλογή από το να διαπραγματευτεί με την εταιρεία.

Αλλά προφανώς έχασε τα λόγια του ο άνθρωπος… Τι να εξηγήσεις…, σε ποιους… Αλήθεια, γιατί από το Δήμο δεν επιστράτευσαν τον Αγγελόγλου που είναι και περισσότερο… «μαχητικός»;