αγωνιστές υπό πίεση…

020-color

Το antigold μπλοκ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τακτική της πίεσης, θεωρώντας την ως την πλέον κατάλληλη για την επίτευξη των σκοπών του. Έτσι, χθες, Πέμπτη, στα γραφεία της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε η βουλευτής Χαλκιδικής κ. Κατερίνα Ιγγλέζη και το μέλος της επιτροπής αγώνα κατά των μεταλλείων κ Λάζαρος Τόσκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ politesaristoteli, αμφότεροι ζητούσαν από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας με επιτακτικό τρόπο την άμεση έκδοση του πορίσματος των επιθεωρητών, που αφορά την αυτοψία που έκαναν την περασμένη Τρίτη στο χώρο έδρασης των μηχανημάτων εμπλουτισμού στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Την ίδια μέρα στα γραφεία της επιθεώρησης μεταλλείων μετέβησαν και οι εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας σε προκαθορισμένο ραντεβού, που αφορούσε την ενημέρωση των στελεχών της υπηρεσίας επί των ζητημάτων της επένδυσης.

Εδώ αφήνουμε τον ευφυή αναγνώστη να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματα του. Μια μόνο παρατήρηση να κάνουμε: Πολλές φορές η υπερβολική πίεση φέρνει ακριβώς τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα…