κάποιοι δεν καταλαβαίνουν…

3

Παρόλο που φτάσαμε στο παρά πέντε των δημοτικών εκλογών, πραγματικά κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα γιατί και τι θα ψηφίσουν. Σε αυτό βέβαια ευθύνονται και διάφοροι υποψήφιοι οι οποίοι προσπαθούν να επιπλεύσουν και να βγουν στην επιφάνεια ωθούμενοι από το κύμα αγανάκτησης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών για την γενικότερη κατάσταση που έφερε στη χώρα η κρίση. Ένας από αυτούς είναι και ο κος Νικόλαος Καλυβιώτης του Κινήματος Ανάπτυξης. Στο προσωπικό του ιστολόγιο http://www.ashmeniasfhka.blogspot.gr/ επιχειρηματολογεί λάθος για το δήμο Αριστοτέλη:

«Ο λαός μας έχει συνειδητοποιήσει τη δυνατότητά του να ανατρέψει το σάπιο μνημονιακό κατεστημένο με την ενεργό συμμετοχή του. Οι πρακτικές παραπλάνησης, εκμαυλισμού συνειδήσεων, καταστολής και εκφοβισμού που επιχειρούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, ακόμα και σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες αυτές της δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπιστούν με δραστικά μέτρα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το συντελούμενο οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό έγκλημα της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική».

Κάτι έχετε μπερδέψει κε Καλυβιώτη. Αν θέλω να διώξω το μνημόνιο θα περιμένω τις βουλευτικές εκλογές ή θα δείξω τη δυσαρέσκειά μου στις ευρωεκλογές. Το να ψηφίσω εσάς και το Κίνημα Ανάπτυξης για να διώξω το μνημόνιο… ε, μάλλον το τραβάτε πολύ… Όσο για το «οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό έγκλημα της εξόρυξης χρυσού», μέχρι σήμερα κανείς από τους ομοϊδεάτες σας δεν το έχει αποδείξει… Μήπως θα το κάνετε εσείς; Μόνο μην μας παραθέσετε την μπουρδολογία του antigold.org, την οποία την έχουμε μάθει απέξω πλέον…

Και μια τελευταία ερώτηση. Είναι δυνατόν από την μια να δηλώνετε ΣΥΡΙΖΑ (με δική σας ανακοίνωση εδώ) και να αναδημοσιεύετε άρθρα εγκωμιαστικά για την εμπρηστική καταδρομική επίθεση στις Σκουριές (από την ιστοσελίδα σας εδώ), και από την άλλη να ζητάτε την ψήφο μας με το «ενωτικό» ψηφοδέλτιο του κου Μίχου; Περνάτε τους δημότες του δήμου Αριστοτέλη ανεγκέφαλους; Κάτι δεν πάει καλά εδώ….