επωνυμα παραπονα

images8

Ο λόγος για την κα Χαραλαμπίδου, υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ναι, την ίδια κα Χαραλαμπίδου, που ενώ έχει δηλώσει με σαφήνεια, ότι αν εκλεγεί θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κλείσουν τα νομίμως λειτουργούντα μεταλλεία, δηλαδή από εργαζόμενοι ξαφνικά να μείνουν άνεργοι 1.700 και πλέον κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής, λαμβάνει μέρος σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Δε διαπραγματευόμαστε την πλήρη, σταθερή και αξιοπρεπώς αμειβόμενη, ασφαλισμένη εργασία»!!!… Την κα Χαραλαμπίδου που κάνει σαν να μην υπάρχουν στο χάρτη τα Μαντεμοχώρια κατά τις περιοδείες της στην Χαλκιδικής… Είναι αόρατα χωριά… Αναδημοσιεύουμε από το politesaristoteli.blogspot, ένα επώνυμο e-mail που έφτασε στα γραφεία τους και καυτηριάζει την προεκλογική  στάση της κας Χαραλαμπίδου.

«Όλοι γνωρίζουμε πως μετά από διάλογο που κράτησε χρόνια, χωρίς αποκλεισμούς η επένδυση χρυσού προχωρά δίνοντας νέα πνοή στην περιοχή μας.

Ξαφνικά και ενώ μπήκαμε στην προεκλογική μάχη η Δέσποινα Χαραλαμπίδου υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακάλυψε πως η επένδυση και το έργο στις Σκουριές θα προκαλέσει «καταστροφή». Και σαν να μην έφτανε αυτό αφού υποσχέθηκε να κλείσει τα Μεταλλεία  τώρα μιλά και για κλίμα τρομοκράτησης και προσπάθεια ποινικοποίησης του «αγώνα» εκφράζοντας συγχρόνως την απόλυτη συμπαράσταση της σ’ όλους τους διωκόμενους που συνεχίζουν να προκαλούν.

Αντί να κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να μεσολαβήσει ώστε οι φίλοι της να σταματήσουν την πρακτική της άρνησης, γιατί τα όσα λέγονται μόνο προβλήματα δημιουργούν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Και σας ρωτώ κα. Χαραλαμπίδου: Πρέπει να καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ή όχι; Αν ναι τότε γιατί δε ζητάτε να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι προκάλεσαν τα γνωστά επεισόδια και πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης;

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην εμπιστεύεστε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να θέλετε να γίνετε Περιφερειάρχης.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και είναι ντροπή να παρεμβαίνεις για να διχάσεις!

Επίσης με εντυπωσιάζει το ότι ενώ βρεθήκατε στη Χαλκιδική και συναντηθήκατε επανειλημμένα με τους αντιδρώντες, που δεν σέβονται τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας δε βρήκατε καθόλου χρόνο να ακούσετε τους Μεταλλωρύχους και τους εργαζόμενους της περιοχής. Οι οποίοι κάνετε πως δεν υπάρχουν…..

Φοβάμαι ότι την καταστροφή του τόπου μας θα την προκαλέσετε εσείς και οι φίλοι σας του ΣΥΡΙΖΑ με την στείρα άρνηση και μάλιστα σε μια τόσο εύθραυστη συγκυρία για την οικονομία.

Είναι ντροπή να σαμποτάρεις την επένδυση Χρυσού μόνο και μόνο για να καρπωθείς ψήφους!»

Νίκος Γαλάνης – Αγροτοκτηνοτρόφος-Μεταλλωρύχος