στου κασίδη το κεφάλι

021 kampanario dimarxiou

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Μίχος πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Απριλίου επίσκεψη στο δημαρχείο Αρναίας με σκοπό να ενημερώσει το προσωπικό για το πρόγραμμά του – σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος δήμου Αριστοτέλη. Δήλωσε τα γνωστά, δηλαδή πως σαν κύριος στόχο έχει την ενότητα, πως έχει την διάθεση να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούν, δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει τους εργαζόμενους στη διαδικασία μετακίνησης στην Ιερισσό και «θα βρεθεί μια λύση που θα τους εξυπηρετεί όλους».

Δήλωσε όμως και κάτι άλλο: Είπε «δεν γνωρίζω από θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης», και συμπλήρωσε «αλλά είμαι πρόθυμος να μάθω…»!!!

Συγνώμη κύριέ μου… Θα έρθεις να μάθεις στου κασίδη του κεφάλι; Γιατί υποτίθεται ζητάς τη ψήφο μου; Για να κάνεις τη δουλειά που κάνει ο προηγούμενος δήμαρχος, καλύτερα, έτσι; Αν δεν ξέρεις τη δουλειά, τι να σε κάνω; Επειδή προβάλλεσαι ως «επιτυχημένος επιχειρηματίας», θα είσαι και «επιτυχημένος δήμαρχος»; Κάτι δεν πάει καλά εδώ… Μου ζητάς να σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις τον μαθητευόμενο μάγο μια εποχή που όλοι καιγόμαστε;