επιστολής το αναγνωσμα

hqdefault

Μια επώνυμη επιστολή δημότη έφτασε στο mail του blog Πολίτες Αριστοτέλη και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια και χωρίς σχόλια.

«Σε λίγο έχουμε εκλογές και το ερώτημα σε όλους εμάς που στηρίζουμε την επένδυση χρυσού είναι τι επιδιώκει ο εκλεκτός των αντιδρώντων και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος.

Θέλεις την ανάπτυξη και την  πρόοδο της περιοχής που είναι εξασφαλισμένη με την επένδυση και δημιουργεί δυναμική ανάπτυξη στην περιοχή ή θα ακολουθήσεις την πολιτική που οδηγεί στην ανεργία και την ανανασφάλεια;

Επειδή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει τον κόσμο, το ερώτημα είναι τι σχέση έχεις με όλους αυτούς που σε επέλεξαν και όχι τυχαία.

Γιατί άλλα λες στους μεταλλωρύχους και άλλα στους βολεμένους που είναι κατά. Και τους οποίους στηρίζεις, ξέροντας πως αν δεν προχωρήσει η επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο δεν θα προχωρήσει τίποτα.

Ελπίζω κάποια στιγμή με ευθύτητα και ειλικρίνεια να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ακολουθώντας την πολιτική της αλήθειας και όχι ανωριμότητα.

Διαφορετικά να σε χαίρονται όλοι αυτοί που έχουν βαφτίσει την βία, κίνημα.

Τελικά χρειάζεται παλικαριά να είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ με τους ανθρώπους!”

 Ευχαριστώ

Νίκος Γαλάνης, Αγροτοκτηνοτρόφος, Μεταλλωρύχος»