δωσε κατι κυριος, να σε στηριξουμε…

B27A2439498AB6AEC3AB5D75C19D2B77

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές χοντραίνει και το πολιτικό παιχνίδι… Σε συνέντευξή του στον Αντέννα, ο τραυματισμένος από την πρόσφατη αιφνίδια αποχώρηση δύο βουλευτών του, αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, έστειλε δημοσίως τελεσίγραφο στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Για να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ κάποιον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει αυτός να τοποθετηθεί εναντίον του επενδυτικού σχεδίου της «Ελληνικός Χρυσός» στη ΒΑ Χαλκιδική,

Είναι σαφές πως ο κ. Καμμένος θέλει καθαρές θέσεις από τον υποψήφιο που θέλει να στηρίξει και είναι γεγονός πως ο κος Τζιτζικώστας αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα. Η απάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ήταν πως «η ατζέντα της παράταξης διαμορφώνεται μαζί με τους πολίτες».

Να θυμίσουμε πως το πρόβλημα του προέδρου των ΑΝΕΛ με τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική έχει σχέση και με τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο δήμαρχος Χρήστος Πάχτας για τις δηλώσεις του κου Καμμένου περί… πολιτικού λιντσαρίσματος, γεγονός που προκάλεσε και την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.