η τέχνη της παραπλάνησης

rabbit_hat-8cd8611d4e20c7ebecf969408afb49f9b239830c-s6-c30

Όλοι είδαμε τι έγινε εχθές. Κάποιοι οργανωμένοι «ακτιβιστές» συνοδευόμενοι από… ειδικές δυνάμεις φωτογράφων και παπαράτσι, προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας στο Χονδρό Δένδρο αποκλείοντας το δρόμο και εμποδίζοντας τη διέλευση φορτηγών και εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός. Το στημένο σκηνικό περιελάμβανε όπως πάντα γυναίκες, αλλά εχθές είχε και καρδιοπαθή με σωληνάκια, ακόμα πιο πιασάρικο στις φυλλάδες της αντιπολίτευσης. Το επόμενο βήμα είναι λογικά παραπληγικοί σε καροτσάκια, φαντάζομαι… Τελικά η αστυνομία τους απομάκρυνε με τον πιο ήρεμο τρόπο που μπορούσε, χωρίς χρήση χημικών όπως λέει και η δική της ανακοίνωση. Τότε, όταν ήρθε η ώρα των συλλήψεων, δύο γυναίκες «τραυματίστηκαν» και ο καρδιοπαθής λιποθύμησε…. Όλα βέβαια έχουν απαθανατιστεί από τους υμέτερους φωτογράφους και έχουν ήδη αναρτηθεί στα διάφορα αντιμεταλλευτικά μπλόγκ. Δείτε τώρα πως παρουσιάζουν το επεισόδιο τα διάφορα αλληλέγγυα έντυπα: Είναι πράγματι θαυμαστός ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι πληρωμένοι επαγγελματίες της πέννας διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προς όφελός τους….

ΑΥΓΗ: «Διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της Ελληνικός Χρυσός: Βίαιη επίθεση των ΜΑΤ κατά κατοίκων της Χαλκιδικής…»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (Σάκης Αποστολάκης): «Λιπόθυμος καρδιοπαθής και κατά τα ματ Βίαιος. Νέα επίθεση των ματ σε διαδηλωτές κατά του τοξικού δρόμου.»

ΑΥΓΗ: «Ξύλο με χορηγό στη Χαλκιδική: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε διατεταγμένη υπηρεσία προστασίας της εταιρείας αφού έπνιξαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με χημικά, ξυλοκόπησαν άγρια γυναίκες της περιοχής που επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διέλευση λεωφορείου με εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού στο Χονδρό Δένδρο».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισοι: Άγριος ξυλοδαρμός, τραυματισμοί, απερίγραπτες ύβρεις και τρεις συλλήψεις ειρηνικών διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τη διάνοιξη δασικών δρόμων από την Ελντοράντο . Οι κάτοικοι λένε πως πρόκειται για παράνομους δρόμους και μάλιστα στρωμένους με επικίνδυνα στερεά απόβλητα της εταιρείας».

Τι να πει κανείς… Κάθε σχόλιο περιττεύει… Οι σκεπτόμενοι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματα μόνοι τους…