γιαταγάνα εσύ με γούνα και εγώ να σου λύνω απορίες

chyssoula-2

Η κα Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επερώτηση στη βουλή εκφράζει κάποιες απορίες της…

Λέει πως «πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες εξετάζεται σοβαρά και μεθοδεύετε τη διάσπαση του Δήμου Αριστοτέλη σε δύο τμήματα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να σπάσει στα ορεινά χωριά από τη μια πλευρά και στα παραλιακά από την άλλη, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η επανεκλογή του κ.Πάχτα» (!!!). «Οι κάτοικοι», λέει, (ποιοι κάτοικοι Χρυσούλα μου, οι καλοί ή οι κακοί;) «κάνουν λόγο για παρασκηνιακές μεθοδεύσεις εκ μέρους του νυν Δημάρχου και των υποστηριχτών της εξόρυξης του χρυσού στις Σκουριές, με βασικό στόχο τους το διαχωρισμό του Δήμου. Οι επιχειρηματικοί και κυβερνητικοί κύκλοι που επιθυμούν την επιβολή της συγκεκριμένης επένδυσης και τη διατήρηση του καλόβολου υποχείριου τους Δημάρχου, γνωρίζουν ότι η μόνη ελπίδα να τελεσφορήσουν τα σχέδιά τους είναι αυτή. Καθώς σε περίπτωση που ο Δήμος μείνει ακέραιος, η επανεκλογή Πάχτα είναι σχεδόν μηδενική».

Αν και απεχθάνομαι τον τζόγο, θα ήθελα να βάλω ένα στοίχημα με την κα Γιαταγάνα: Έτσι κι έτσι, ο δήμος δεν προλαβαίνει να διαχωριστεί. Αν βγει πανηγυρικά ο Πάχτας, δέχονται οι Σκουριές. να υποστηρίξουν το σχέδιο για διαχωρισμό του δήμου; (Αν θέλεις Χρυσούλα μας και προσωπικό στοίχημα, βάζω τη μηχανή μου για τη γούνα που φοράς στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ναι, ναι, αυτήν εδώ)

Συνεχίζοντας το παραλήρημα, η κα Γιαταγάνα διαπιστώνει πως «Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη δημιούργησαν το μεγαλύτερο κίνημα όλων των εποχών, οργάνωσαν τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις». Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει στ’ αλήθεια πως στις Σκουριές «δημιούργησαν το μεγαλύτερο κίνημα όλων των εποχών»;;;  Όσο για τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, προφανέστατα εννοεί την τζάμπα μουσική συναυλία, διότι ποτέ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν πάνω από 150 άτομα…

Η επιστολή τελειώνει με ερωτήσεις, τις οποίες επειδή οι αρμόδιοι υπουργοί μάλλον δεν θα απαντήσουν, ευχαρίστως να απαντήσουμε εμείς… Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

1.            Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για παρασκηνιακές ήδη μεθοδεύσεις διαχωρισμού του ενιαίου Δήμου Αριστοτέλη σε δύο νέους Δήμους, ανάλογα με τις προτιμήσεις των κατοίκων απέναντι στις εξορύξεις χρυσού; Απάντηση: Όχι. Στην πραγματικότητα μεθοδεύεται διαίρεση του δήμου και η απορρόφηση του νότιου τμήματος από όμορο δήμου με ταυτόχρονη αλλαγή ονόματος. Κατόπιν υπεράνθρωπων προσπαθειών υποκλέψαμε το χάρτη του προτεινόμενου σχεδίου και το δημοσιεύουμε με κίνδυνο να κατηγορηθούμε για αποκάλυψη κρατικών εγγράφων… (όλα για χάρη σου Χρυσούλα, χαλάλι σου…)

2.            Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό και ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται; Για ποιο λόγο και ενδεχομένως για ποια ποσά σε μίζες ενδιαφέρονται αυτοί που σκοπεύουν να «αλλοιώσουν» τη βούληση του εκλογικού σώματος με τέτοια τεχνάσματα; Απάντηση: Πίσω από αυτό κρύβεται η διεθνής μασονία, η λέσχη Bilderberg, ο Λιακόπουλος και οι Ελ… Ο λόγος είναι απλός, να τη σπάσουν στον Τόλη Παπαγεωργίου, και τα ποσά σε μίζες είναι ακριβώς 13.765.984, 34 ευρώ συν το ΦΠΑ.

3.            Ο κ. Πάχτας που συνέβαλε αποτελεσματικά στην μετατροπή της Β.Α. Χαλκιδικής σε μια βόμβα για το περιβάλλον που αφορά ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα έχει ελεγχθεί για τα περιουσιακά του στοιχεία και κυρίως για το «ΠΟΘΕΝ έσχες»; Απάντηση:  Για το πόθεν έσχες όχι ακόμη, αλλά έχει ελεγχθεί αν κατέχει πτυχίο και άδεια πυροτεχνουργού για την κατασκευή βομβών.

4.            O κ. Υπουργός Δικαιοσύνης ερωτάται αν έχει ήδη επιληφθεί αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας Πολυγύρου για τη δημόσια διέγερση του κ. Πάχτα σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος (άρθρο 184Π.Κ.) που τελέστηκε την 18-2-2014 ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη; Απάντηση: Ντροπή του Χρυσούλα δεν τον είχα για τέτοιον… Αφού διεγέρθηκε δημοσίως ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι και να πάθει του αξίζει… (εσύ πως το κατάλαβες, όμως; Από το βίντεο στο YouTube; Θέλουν μεγάλη δικαστική εμπειρία αυτές οι υποθέσεις διέγερσης…)