και βουλευτής και ποιητής και θα τα καταργήσει όλα!

Koyrakisf

Παντού στο διαδίκτυο υπάρχει το ρεπορτάζ, από τον περασμένο Νοέμβριο, με τίτλο “Οι μεταλλουργοί ας γίνουν μελισσοκόμοι”. Ας θυμηθούμε: «Αυτή την πρόταση μετέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης στους εργαζόμενους στα Μεταλλεία Χαλκιδικής τους οποίους προειδοποίησε ότι το κόμμα του όταν έρθει στην κυβέρνηση θα τα κλείσει γιατί επιβαρύνουν περιβαλλοντικά την περιοχή. Οι εργαζόμενοι ρώτησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τι θα απογίνουν οι 1.100 εργαζόμενοι της επιχείρησης, αφού οι νέες επενδύσεις θα φέρουν άλλες 900 θέσεις εργασίας. Ο Τ. Κουράκης απάντησε ότι οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία, η οποία είναι μια φιλική προς το περιβάλλον δραστηριότητα».

Ναι, είναι ο ίδιος Κουράκης που είπε εχθές ότι θα καταργήσει τις παρελάσεις, όταν έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ και γίνει Υπουργός Παιδείας, αφού τώρα είναι υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του κόμματος.

Έχει κι άλλο όμως…

Ο ιατρός Τάσος Κουράκης, έχει πνευματικές ανησυχίες. Έχει, δε, δημοσιεύσει ένα σωρό ποιητικές συλλογές. Η εβδομαδιαία εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, έχει τίτλο σε σχετικό άρθρο της “Ο βουλευτής και ποιητής των αιδοίων”. Προσέξτε, ο εν λόγω βουλευτής, είναι υπεύθυνος Παιδείας και Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς, παραθέτουμε μερικούς στίχους του, τους οποίους σίγουρα δεν θα ζήλευαν οι νομπελίστες ποιητές μας. Διαβάστε λοιπόν:

“Εγώ σκυφτός κάθε μπρούμυτα δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη

Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου χτυπάει την πόρτα του αμετάκλητου

Τυφλώνομαι από το φως του Ορώ”

“(Αυτή) Τι είναι ο κόλπος μου

(Αυτός) Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα

(Αυτή) Σύριγγα, ή σήραγγα

(Αυτός) Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες

(Αυτή) Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους

(Αυτός) Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το νόστο της μήτρας

(Αυτή) Της δικής μου μήτρας

(Αυτός) Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα

(Αυτή) Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μου μήτρα”

“Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου για να συναντηθώ μαζί του είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του και γίνεται ένα μαζί μου σε παραλληλία αφής”

“Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο”.

Πάντως, η σκέψη ότι μια μέρα o άνθρωπος αυτός μπορεί να γίνει υπουργός Παιδείας, όπως και να το κάνουμε δημιουργεί ένα σκεπτικισμό…

[ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 29/10/2013]