πότε θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Τόλη;;;

Αν οι φήμες περί υποψηφιότητας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αληθεύουν, από τώρα και στο εξής ετοιμαστείτε να διαβάζετε περισσότερο Τόλη στην Αυγή, την Εφημερίδα των Συντακτών και στην Ελευθεροτυπία. Στην τελευταία μιλάμε για άρθρα του ορκισμένου εχθρού της επένδυσης και «αντικειμενικού» δημοσιογράφου Σάκη Αποστολάκη, όπως αυτό στο σημερινό φύλλο όπου ο κος Τόλης διαμαρτύρεται για τις (νόμιμες και εγκεκριμένες) επεμβάσεις των εργοταξίων της Ελληνικός Χρυσός.

«Η αναστολή των εργασιών ήταν μια κομπίνα για να καθησυχάσουν τους μετόχους της εταιρείας ότι δεν θα μειωθούν τα κέρδη τους από τη μείωση της χρηματιστηριακής τιμής του χρυσού», δηλώνει στην Κ.Ε. ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Τόλης Παπαγεωργίου. «Αντίθετα, η καταστροφή του δάσους συνεχίζεται χωρίς καμία διακοπή , τονίζει. Λόγω του καλοκαιριού και της τουριστικής κίνησης, οι κάτοικοι ανέστειλαν τις αντιδράσεις τους για να μην πληγεί από τις επεμβάσεις της Αστυνομίας η δραστηριότητα των επιχειρήσεων της περιοχής που ασχολούνται με τον τουρισμό.»

Τι μας λέτε κε Τόλη… Οι κάτοικοι είχαν κλείσει το δρόμο που οδηγούσε στο Άγιο Όρος κόβοντας την Χαλκιδική στα δύο και θα τους ένοιαζε να μην πληγεί ο τουρισμός από την παρουσία της αστυνομίας; Γιατί δεν μας λες τα πραγματικά γεγονότα; Πρώτον ο αγώνας και μεγάλο μέρος των έξωθεν υποστηρικτών (αντιεξουσιαστές, φοιτητές, νεολαίοι, μπαχαλάκηδες κ.λπ.) πήγαν παραλία με φραπέ και τάβλι –καλοκαιράκι γαρ–, και δεύτερον μεγάλο μέρος από τους ντόπιους αντίθετους με την εξόρυξη έχουν ή απασχολούνται σε τουριστικές επιχειρήσεις και το καλοκαίρι πάνε να τις δουλέψουν, σε αντίθεση με τον χειμώνα που έχουν χρόνο για βόλτες στο βουνό και διαμαρτυρίες… Ωραίοι: Να φύγει οι επένδυση να μείνουν άνεργοι από 3.500 μέχρι 5.000 εργάτες και άλλο προσωπικό, επειδή υπάρχει πιθανότητα να χάσουν κανέναν τουρίστα οι τουριστικές επιχειρήσεις… (που όπως έχουμε αναλύσει επανειλημμένως, ούτε και αυτό ισχύει…).