ποιός ξέχασε τον Τόλη; να τιμωρηθεί πάραυτα!

Η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013, 9.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ε. Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα: «Διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας».

Δυστυχώς δεν επιδόθηκαν ατομικές προσκλήσεις στον κο Τόλη και στον κο Χρυσόγελο ή σε Ελληνοκαναδούς εισαγόμενους βουλευτές – που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την πατρίδα μετά από την «ενημέρωση» που λαμβάνουν μονομερώς από τον κάθε πικραμένο που δεν θέλει την επένδυση στην περιοχή. Επίσης, δυστυχώς η διαβούλευση δεν πάει όπως θα ήθελε ο κος Τόλης και γι’ αυτό αστράφτει και βροντά σήμερα το blog του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων. Το συμπέρασμα εν ολίγοις από το άρθρο στο Παρατηρητήριο είναι ότι «οι κακοί επιστήμονες πάνε να βγάλουν λάδι της Ελληνική Χρυσός, ενώ όλοι εμείς οι αγωνιστές του καλού ξέρουμε ότι είναι κακοί και θέλουν να δηλητηριάσουν εμάς, τα παιδιά μας, τα νερά μας και τη γη μας»

Σας έχω πει επανειλημμένως να μην στεναχωρείτε τον κο Τόλη. Ο άνθρωπος πάει για ψηλά… Για δήμαρχος, βουλευτής, και ποιος ξέρει… κάποια μέρα… ίσως και σε ανώτερους θώκους… ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο Τόλη για την ημερίδα, έστω και μετά το πέρας της, να την βάλει ο άνθρωπος στο βιογραφικό του… Δεν σας ζητάει και τίποτα το παράλογο…

Και προς κο Τόλη: Αγαπητέ μην βαλαντώνετε… Έτσι κι έτσι και να πηγαίνατε στην ημερίδα όλοι γνωρίζουν τι θα λέγετε… Πείτε ότι πήγατε… Κουράγιο, η αναγνώριση του αγώνα σας δεν θα αργήσει.

Ένας θαυμαστής σας!